Αποτελείται από τρεις μεγάλους όγκους βράχων οι οποίοι είναι ορατοί στα αριστερά μας πλησιάζοντας το χωριό Καμάρι. Ο Τομέας 1 είναι ο ανατολικότερος, ο οποίος βρίσκεται και πιο κοντά στο δρόμο. Ο Τομέας 2 βρίσκεται περίπου 150m δυτικά του Τομέα 1. Ο Τομέας 3 είναι ο δυτικότερος βράχος, ο πρώτος που συναντάμε οδικώς και με ξεχωριστή πρόσβαση από του άλλους δύο.

Υπάρχει η δυνατότητα κατασκήνωσης κοντά στο πεδίο (σε απόσταση 2 Km περίπου) όπου και το βράδυ του Σαβbάτου (3/11) θα πραγματοποιηθεί μικρή γιορτή.

Περισσότερα στο site του συλλόγου www.seoathinas.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.