Φωτό από τις “κρυφές” γραμμές του 1oυ The North Face® Kalymnos Climbing Festival

Οι μέρες για το 1o The North Face® Kalymnos Climbing Festival πλησιάζουν και το νησί ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη παγκόσμια αναρριχητική κοινότητα.Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενες αναρτήσεις, στο festival, θα υπάρχει και ένας αγώνας αναρρίχησης σε νέες διαδρομές που τις έχει καρφώσει το team των αθλητών της TheNorthFace, με τους νικητές να κερδίζουν σημαντικά έπαθλα.Οι γραμμές φυσικά είναι «απαγορευμένη ζώνη» για τους επισκέπτες, αφού πρέπει να μείνουν μυστικές μέχρι τις μέρες του festival.

kalymnos102

Εμείς εξασφαλίσαμε μερικές φωτό από το άνοιγμα των διαδρομών από το team της North Face (Jacopo Larcher, James Pearson & Simon Moro), για να πάρετε μια μικρή γεύση….Ραντεβού σε λίγες μέρες λοιπόν….για τρεις μέρες γεμάτες διαγωνισμούς, έπαθλα και beach parties, παρέα με μερικούς από τους σημαντικότερους αναρριχητές του κόσμου….

kalymnos103

Φωτο: Χρήστος Μπουκώρος

Διάβασε περισσότερα για το 1o The North Face® Kalymnos Climbing Festival.

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.