Αναρριχητική συνάντηση γνωριμίας με το αναρριχητικό πεδίο Άμφισσας

Ένα ολοκαίνουργιο αναρριχητικό πεδίο ετοίμασε ο ΕΟΣ Άμφισας, με τη συνδρομή του Οδηγού Βουνού Νίκου Χατζή. Το αναρριχητικό πεδίο βρίσκεται πάνω από την Άμφισσα, στον Άγιο Κωνσταντίνο και ο σύλλογος διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας, το επόμενο Παρασκευοσαβατοκύριακο 11-13/5.

Το πεδίο έχει πολύ εύκολη πρόσβαση, ανάλογα από πια πόρτα του αυτοκινήτου θα βγείτε, είναι καλά ασφαλισμένο με πάνω από 100 διαδρομές, πολλές στο 5c-6a-6b, αρκετές στο 6c-7a και κάποιες στο 7b-7c και όσοι το έχουν επισκεφτεί έως τώρα, μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Οι αναρριχητές του Ορειβατικού Άμφισσας θα είναι εκεί για να σας ξεναγήσουν και να σκαρφαλώσουν μαζί σας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/eos.amfissas

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.