Αλλά η Αργυρώ ήδη έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι, αφού πριν λίγους μήνες, με τον σχοινοσύντροφο και φίλο της Nicolas Favresse, επανέλαβε τη περίφημη Salathe στο El Capitan, μια από τις διασημότερες διαδρομές big wall του κόσμου. Εννοείτε ότι είναι η πρώτη ελληνίδα που πετυχαίνει κάτι ανάλογο.

“Τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα, αλλά την ίδια στιγμή ένιωθα το portaledge σαν το σπίτι μας! Και τώρα έχω ένα κίνητρο να ανέβω ακόμα πιο πάνω“, δήλωσε γι’ αυτή την επανάληψη στο planetmountain.

Μπράβο Αργυρώ…

Πηγή – φωτό: www.planetmountain.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.