Η αδελφή του Adam Ondra κάνει 10+ (8b+)

Τελικά τα γονίδια είναι μεγάλη υπόθεση. Η αδελφή του Adam Ondra, Kristyna Ondra επανέλαβε μια αξιοσημείωτη διαδρομή στην περιοχή της Μοραβίας στο Karst.

Η διαδρομή έχει το όνομα Kudlanka, 8β + και είναι ένα επίτευγμα στην ιστορία της sport αναρρίχησης της Τσεχίας. Είναι ότι είναι το πιο δύσκολο έχει κάνει ποτέ Τσέχα και από τις δυσκολότερες διαδρομές που έχει να επιδείξει η γυναικεία αναρρίχηση παγκοσμίως.
Αλλά και ο πατέρας του Adam, ο οποίος είχε ξεκινήσει την αναρρίχηση πολλά χρόνια πριν τη γέννηση του διάσημου γιού του, ανέβασε τις αναρριχητικές του επιδόσεις ακόμα ψηλότερα, τώρα στα 46 χρόνια του, όταν έστειλε ένα 8α το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη οικογένεια…

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.