Το δημοσιεύουμε όπως ακριβώς μας ήρθε.

Πειραιάς 8/6/2011
Θέμα: Αστοχία Βυσμάτων
Προς ενημέρωση των αγοραστών αλλά και χρηστών των προϊόντων Rockland.
Σε βύσματα μονής εκτόνωσης 10Χ80 (και μόνο στο συγκεκριμένο είδος και διάσταση) που έχουν πωληθεί από τον Ιούνιο του 2010 (6/10) μέχρι και Ιανουάριο του 2011 (1/11) παρουσιάστηκε πρόβλημα αστοχίας.
Στα εν λόγω βύσματα το πρόβλημα εντοπίζετε στη ποιότητα του χάλυβα, για το λόγο αυτό παρουσιάζουν έντονη οξείδωση και συνιστάτε η μη χρήση τους.
Εάν υπάρχουν κάποια από τα εν λόγω βύσματα τα οποία δεν έχουν τοποθετηθεί παρακαλούμε την επιστροφή τους.
Ειλικρινα λυπούμαστε για το συγκεκριμένο συμβάν το οποίο μας φέρνει σε δύσκολη θέση και για το λόγο αυτό ζητάμε συγνώμη από όλους τους χρήστες των προϊόντων μας για την αναστάτωση αυτή που δημιουργήθηκε.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση πάντοτε στη διάθεσή σας.  

Να σημειώσουμε ότι βύσματα Rockland έχουν χρησημοποιηθεί σε πολλά δημοφιλή πεδία όπως στη Κάλυμνο και στη Τήνο, αλλά και σε βράχια της Αττικής. Καλό είναι όσοι έχουν καρφώσει με αυτά, να ενημερώσουν μέσα από την ιστοσελίδα αυτή ή με όποιο άλλο πρόσφορο τρόπο νομίζουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.