Επικίνδυνα βύσματα της Rockland – Εξηγήσεις (;) από την εταιρεια.

Κατά καιρούς έχουν αναφερθει προβλήματα σε βύσματα της εταιρείας Rockland, με αποκορύφωμα το  που συνέβηκε στο πεδίο “Βρύση” στην Εύβοια. Η Rockland κοινοποίησε το παρακάτω, που κατά τη γνώμη μας μάλλον περιπλέκει τα πράγματα, γιατί προφανώς η εταιρεία αδυνατεί να ελέγξει τη ποιότητα των μετάλλων που χρησιμοποιεί.Το δημοσιεύουμε όπως ακριβώς μας ήρθε.

Πειραιάς 8/6/2011
Θέμα: Αστοχία Βυσμάτων
Προς ενημέρωση των αγοραστών αλλά και χρηστών των προϊόντων Rockland.
Σε βύσματα μονής εκτόνωσης 10Χ80 (και μόνο στο συγκεκριμένο είδος και διάσταση) που έχουν πωληθεί από τον Ιούνιο του 2010 (6/10) μέχρι και Ιανουάριο του 2011 (1/11) παρουσιάστηκε πρόβλημα αστοχίας.
Στα εν λόγω βύσματα το πρόβλημα εντοπίζετε στη ποιότητα του χάλυβα, για το λόγο αυτό παρουσιάζουν έντονη οξείδωση και συνιστάτε η μη χρήση τους.
Εάν υπάρχουν κάποια από τα εν λόγω βύσματα τα οποία δεν έχουν τοποθετηθεί παρακαλούμε την επιστροφή τους.
Ειλικρινα λυπούμαστε για το συγκεκριμένο συμβάν το οποίο μας φέρνει σε δύσκολη θέση και για το λόγο αυτό ζητάμε συγνώμη από όλους τους χρήστες των προϊόντων μας για την αναστάτωση αυτή που δημιουργήθηκε.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση πάντοτε στη διάθεσή σας.  

Να σημειώσουμε ότι βύσματα Rockland έχουν χρησημοποιηθεί σε πολλά δημοφιλή πεδία όπως στη Κάλυμνο και στη Τήνο, αλλά και σε βράχια της Αττικής. Καλό είναι όσοι έχουν καρφώσει με αυτά, να ενημερώσουν μέσα από την ιστοσελίδα αυτή ή με όποιο άλλο πρόσφορο τρόπο νομίζουν.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...