Το κατάφερε τελικά ο Δημήτρης στις 20/2 και την έδωσε 7b+. Χρειάστηκε δυο προσπάθειες, με τη δυσκολία να βρίσκεται στα πρώτα μέτρα, όπου υπάρχουν καλά σχετικά πιασήματα, αλλά πολύ φτωχά και δύσκολα πατήματα. Από τη μέση και πάνω η δυσκολία πέφτει, αλλά η γραμμή χρειάζεται κάποιες ακόμα επαναλήψεις και προσπάθειες, για να καθαρίσει από κάποια σαθρά ή κοφτερά πιασήματα.

Δυο βδομάδες μετά, στις 6/3, ο ίδιος επανέλαβε  (flash),  άλλη μια νέα γραμμή στην Ιερά Οδό (Λατσουδόρεμα), την «Μολών Λαβέ», 7c.
(Η φωτό είναι από τη Λαγκάδα και όχι από τις παραπάνω προσπάθειες).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.