Παράλληλα με μία σειρά άλλες εκδηλώσεις που τρέχουνε (30η Παγκρήτια Ο.Σ., Έκθεση φωτογραφίας, προβολές κ.λ.π.), ετοιμάζεται μία Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση-Φεστιβάλ στο Φαράγγι του Θερίσσου, όπου ήδη προχωρά με γρήγορους ρυθμούς το άνοιγμα πολλών νέων αναρριχητικών διαδρομών. 

Η Συνάντηση αυτή θα πργαματοποιηθεί το τετραήμερο 28 με 31 Οκτωβρίου 2010. Το Φαράγγι του Θερίσσου είναι γνωστό στον αναρριχητικό κόσμο και είναι πολύ κοντά στην πόλη των Χανίων μόλις 14χλμ. Σύντομα ο ΕΟΣ Χανίων θα μας δώσει περισσότερες λεπτομέρεις για τη συνάντηση αυτή..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.