Ο Θανόπουλος ελευθερώνει άλλο ένα 8c στο Χατζούρι.

Η παρέα των Πατρινών αναρριχητών συνεχίζει ακάθεκτη. Σε ένα από τα πιο hardcore πεδία, το Χατζούρι, ελευθερώθηκαν μερικές νέες γραμμές που αξίζουν ιδιαίτερης μνείας:

Ο A. Θανόπουλος ελευθερώνει τη “Battlestar Galactica” 8b/8b+, που αρχίζει με τη Galactica και τελειώνει στο ρελέ της Θείας Δίκης. Συνεχίζει με το ελευθέρωμα της “Cylon Detector” 8b+/8c και τελειώνει με το ελευθέρωμα μιας ακόμα παραλλαγής αυτή της Mr Forte, που την ονόμασε “Mr Fortissimo” 8b+ και είναι ουσιαστικά μια direct παραλλαγή της Mr Forte. Τέλος ελευθερώνει άλλη μια γραμμή τη “Tarzan and the Spider People” 7c+, που περιλαμβάνει την έξοδο της Galactica.

O Θ. Σωτηρόπουλος, επαναλαμβάνει κι αυτός τη “Galactica” 8b, ενώ η super Κατερίνα (Κολλύρου), επαναλαμβάνει το «Ταρζάν», μια γραμμή 7c, που μετά από πολλή σκέψη, αποφασίστηκε να κατέβει στο 7b+/7c.

Η παρέα επισκέφτηκε και τη Κάλυμνο, επαναλαμβάνοντας αρκετές διαδρομές. Ο Θανόπουλος επαναλαμβάνει O.S. στη Γαλατιανή δυο καταπληκτικές σε ποιότητα διαδρομές: τις “Debout Les Morts” 8a και “Gegune” 7c/+, ενώ στην Οδύσσεια τις “Inti Watana” 8b, Boom-boom 7c+ OS, Paris, Texas 7c/+, OS, τιμής ένεκεν στο «Δάσκαλο» που τις άνοιξε και τη “Χύμα στο κύμα” 7c+, OS. Η τελευταία αν και δινόταν σαν 8a, ο Αρίστος πιστεύει ότι πρέπει να πέσει.

Ο Σωτηρόπουλος επαναλαμβάνει κι αυτός μερικές καλές γραμμές: Sardonique 8a/+, Zawi Nul Syndicate 7c+ O.S., Daniboy 8a, Andromeda 7c+ Flash, Boom Boom 7c+ και Ωρίων 7c+, ενώ η Κολλύρου προσέθεσε μερικά ακόμη 7b στο παλμαρέ της: Σπάρτακος 7b+, Ήβη 7b, Lucky strike 7b και Lucky Lucka 7b έως το πρώτο ρελέ.

Διαβάστε ακόμα:  Ξεκινά αύριο το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ερμιονίδας 23!

Στη φωτό του Α. Θανόπυλου, ο Θ. Σωτηρόπουλος στη Galactica

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...