Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου 22-26 Μαΐου

Γίνεται, την ερχόμενη εβδομάδα, από τις 22 έως και τις 26 Μαΐου, το αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου, που διοργανώνει ο Δήμος Καλύμνου. Στο Φεστιβάλ είναι καλεσμένοι οι Adam Odra και Claude Remy και είναι μια ευκαιρία να θαυμάσει κανείς από κοντά το παιδί-θαύμα Adam Odra.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φυσικά πολύ σκαρφάλωμα κι αυτό κατ’ αρχήν είναι θετικό, αλλά σίγουρα περιμέναμε περισσότερα πράγματα από ένα φεστιβάλ σε ένα από τα πιο hot πεδία του κόσμου, το οποίο μάλιστα έχει έντονο ανταγωνισμό από πολλούς άλλους –επίσης hot- αναρριχητικούς προορισμούς.

Όσοι απο εσάς θελήσετε να πάτε, ορίστε το πρόγραμμα:

INTERNATIONAL ROCK CLIMBING FESTIVAL OF KALYMNOS
22-26 Μαΐου 2009

Παρασκευή 22 Μαΐου, πρωί: Αφίξεις
Απόγευμα: 7μμ. – Καλωσόρισμα και συνέντευξη τύπου.
8μμ. – Παρουσίαση από τον Adam Odra
Σάββατο 23 Μαΐου, πρωί: σκαρφάλωμα
απόγευμα: Bouldering & Dyno Comp.
Κυριακή 24 Μαΐου, πρωί: Free ride rally
απόγευμα: 8μμ – Παρουσίαση από τον Claude Remy
Δευτέρα 25Μαΐου, πρωί: 9a demo!
απόγευμα: Αποχαιρετιστήριο party και βραβεύσεις
Τρίτη 26 Μαΐου, όλη μέρα: Σκαρφάλωμα!

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.