Γιορτινό Αγιοφάραγγο

Αρκετός κόσμος στο Αγιοφάραγγο της Νότιας Κρήτης τις ημέρες των γιορτών, που σκαρφάλωσε πολύ στα εντυπωσιακά αυτά βράχια δίπλα στις παραλίες του Λυβικού πελάγους.

Το Αγιοφάραγγο εξελίσσετε σε έναν από τους σημαντικότερους χειμερινούς προορισμούς Φυσικά το παρόν έδωσε και η elite της αναρριχητικής μας σκηνής που κατάφερε αρκετές και σημαντικές επαναλήψεις. Ο Χρήστος Τσούτσιας (Κρητικός πλέον) μας στέλνει ένα σύντομο report και δύο φωτο.

Billy smile 8a+/b?
Άρης Θανόπουλος F.A.
Διαδρομή 45 μέτρα. Τα σχόλια του Αρίστου άκρως κολακευτικά. Ελευθερώθηκε τη τελευταία μέρα και στη τελευταία προσπάθεια! Διαδρομή αφιερωμένη στο Βασίλη Ναξάκη)

No pasaran 8a+/b?
Αρης Θανόπουλος, Θανάσης Χτενάς
(40 μέτρα, μια διαδρομή που τα έχει όλα. Πολλές εναλλαγές πλάκα, άρνηση, κολονέτα, τρία crux, ανασφάλιστη, απ’ τις ομορφότερες)

Παπιγιόν για νάνους 7c+/8a
Άρης Μαυρομάτης F.A

Η ταν ή πιτάν 7c/c+
Άρης μαυρομάτης F.A., Τσούτσιας Χρήστος, Θανάσης Χτενάς
(50 μέτρα πλάκα με ελαφιά άρνηση ..διαδρομάρα, με τέλεια θέα στο φαράγγι)

ΑΑΑ σκύλοοο 7b+
Βαγγέλης Φλώρος

Πίκος Απίκος 7b
Κατερίνα Κολλύρου

Τέλος πολύ σημαντικές προσπάθειες έγιναν και στις La papion και Excalibur ext απ’τους Αρη Θανόπουλο, Θανάση Χτενά και Αρη Μαυρομάτη με πιθανές βαθμολογίες 8b και πάνω.

Εάν βρούμε φωτογραφικό υλικό από τις επαναλήψεις και γενικότερα από τη συνάντηση θα το ανεβάσουμε εδώ.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...