Οι αθλητές υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή Λάζαρου  Μποτέλη και του εφόρου Λουκά Ανέστη πραγματοποίησαν τέσσερις ημέρες συνεχόμενης αναρρίχησης στα αναρριχητικά πεδία των Κωφών και της Ανάβρας καθώς επίσης και παράλληλες προπονήσεις στην αναρριχητική πίστα  του  Αλμυρού .
Την ομάδα αποτελούσαν οι, Μυρτώ Πεταλίδου -Ο.Λ. Αριδαίας, Θεμιστοκλής Δρίβας-Ε.Ο.Σ. Βόλου, Νικόλαος Κασούνης-Α.Χ.Ο. Λιβαδειάς, Οδυσσέας Ανέστης-Ο.Σ. Σπάτων, Λάμπρος Ανέστης-Ο.Σ. Σπάτων και Βίκτωρ Σέμπρος-Ο.Σ. Σπάτων.
Οι διαδρομές που σκαρφάλωσαν τα παιδιά ήταν αρκετές, με τις δυσκολίες να φτάνουν μέχρι 6c+. Σημειωτέον στο συγκεκριμένο αναρριχητικό πεδίο οι αθλητές πραγματοποίησαν διαδρομές για πρώτη φορά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.