Με ένα Ιταλό φίλο του έκανε ελεύθερα ένα από τα αριστουργήματα του M. Twight  με τον Andy Parkin, την “Βeyond good and evil” ED3  600μ.  (1992), στη Aig des Pelerins πάνω από το Chammonix, την οποία είχε ελευθερώσει παλαιότερα ο άλλος καλός μας Marko Prezelj  με τον  Steve Koch (Μ6).

Από τις διαδρομές που κοσμούν τα cv των διάσημων αλπινιστών, με 14 σχοινιές τεχνικής και πολύ δύσκολης μικτής αναρρίχησης, δεν βρίσκεται συνήθως σε καλές συνθήκες, γι’ αυτό και η προσπάθεια δυο Βρετανών οδηγών βουνού στις 4/10 που ήταν και η πρώτη της σεζόν προβλήθηκε ιδιαίτερα από τα διεθνή μέσα.

Μια εξαιρετική επιτυχία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.