Επανάληψη δυο βορινών του Argentiere

Δυο ακόμα επαναλήψεις, σε δυο από τις κλασικές βόρειες του Argentiere, επανέλαβε ο Δημήτρης Δασκαλάκης, αυτή τη φορά με το Μιχάλη Στύλλα.

Συγκεκριμένα η πρώτη είναι η πολύ γνωστή στους Έλληνες, Ginat (1000μ. ΕD+, M4+), στη βόρεια των Droites, που την επανέλαβαν σε περίπου 11 ώρες, κάνοντας ένα πολύ καλό χρόνο. Σ’ αυτό βοήθησε και οι πολύ καλές συνθήκες στην οποία βρήκαν την ορθοπλαγιά, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα τα λίγα μικτά και τη γρήγορη προώθηση. Συνολικά η σχοινοσοιντροφιά χρειάστηκε 20 ώρες από το Samonix και πίσω.
Μετά από δυο μέρες ξεκούραση, το δίδυμο επέστρεψε στο Argentiere και χτύπησε μια πιο μοντέρνα γραμμή, την  Too late to say i m sorry στη βορεινή της Verte αυτή τη φορά. Η γραμμή αυτή έχει βαθμολογία VI, 5, 5c, Α2 και υψομετρική 1000μ. αλλά το δίδυμο κατάφερε και την έκανε ελεύθερα δίνοντας βαθμολογία VI, 5, M7!
toolatetosayimsorry600Να σημειώσουμε ότι αυτή τους η επανάληψη, είναι από τις λίγες ελεύθερες της συγκεκριμένης διαδρομής!!

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...