Συγκεκριμένα η πρώτη είναι η πολύ γνωστή στους Έλληνες, Ginat (1000μ. ΕD+, M4+), στη βόρεια των Droites, που την επανέλαβαν σε περίπου 11 ώρες, κάνοντας ένα πολύ καλό χρόνο. Σ’ αυτό βοήθησε και οι πολύ καλές συνθήκες στην οποία βρήκαν την ορθοπλαγιά, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα τα λίγα μικτά και τη γρήγορη προώθηση. Συνολικά η σχοινοσοιντροφιά χρειάστηκε 20 ώρες από το Samonix και πίσω.
Μετά από δυο μέρες ξεκούραση, το δίδυμο επέστρεψε στο Argentiere και χτύπησε μια πιο μοντέρνα γραμμή, την  Too late to say i m sorry στη βορεινή της Verte αυτή τη φορά. Η γραμμή αυτή έχει βαθμολογία VI, 5, 5c, Α2 και υψομετρική 1000μ. αλλά το δίδυμο κατάφερε και την έκανε ελεύθερα δίνοντας βαθμολογία VI, 5, M7!
toolatetosayimsorry600Να σημειώσουμε ότι αυτή τους η επανάληψη, είναι από τις λίγες ελεύθερες της συγκεκριμένης διαδρομής!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.