Προβολή – Ομιλία του Marko Prejelj

Μετά από ένα πέρασμά του από τα Βαρδούσια και την Άμφισσα, ο Marko Prejelj, κατεβαίνει από τα βουνά και κάνει παρουσίαση, διάλεξη και προβολή στο κέντρο Ρουμελιωτών (Σίνα και Δαφνομήλη), αύριο 11/3 στις 8μμ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Marko Prejelj είναι προσκεκλημένος του ΕΟΣ Άμφισας και η επίσκεψη του εντάσσεται στα πλαίσια ανάδειξης των βουνών και των αναρριχητικών πεδίων της Φωκίδας. Ήδη και σε συνεργασία με τη νομαρχία Φωκίδας ετοιμάζεται αναρριχητική συνάντηση που θα γίνει στη Φωκίδα (Γκιώνα;) το Μάιο.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6974824456

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.