Ο MarkoPrezelj θα έρθει στην Ελλάδα το Σάββατο 6/3 και θα ανέβει Βαρδούσια και Γκιώνα για να σκαρφαλώσει στις ορθοπλαγιές τους. Τη Τετάρτη ο Marko κατεβαίνει από τα βουνά και κάνει παρουσίαση, διάλεξη και προβολή στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Άμφισας στις 9μμ. κάτι που θα το επαναλάβει και στην Αθήνα την επόμενη μέρα και την ίδια ώρα, στο κέντρο Ρουμελιωτών (Σίνα και δαφνομήλη).

Η πραγματι σημαντική αυτή επίσκεψη εντάσεται στα πλαίσια ανάδειξης των βουνών και των αναρριχητικών πεδίων της Φωκίδας και μας προετοιμάζει για την αναρριχητική συνάντηση που θα γίνει στη Φωκίδα (Γκιώνα;) το Μάιο.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6974824456

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.