Ποτέ δεν είναι αργά!

Λίγες μέρες μετά το θάνατο του ανθρώπου που πάτησε πρώτος την κορυφή του Έβερεστ, ο Min Bahadur Sherchen ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να ανέβει και αυτός στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου!

Αν πραγματοποιήσει αυτό το εγχείρημα, ο 76χρονος θα γίνει ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνθρωπος που θα το έχει κάνει. Στην προσπάθειά του προς την κορυφή, ο Min Bahadur Sherchen θα έχει στο πλάι του μία ομάδα από 12 δυνατούς Sherpas που θα τον βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί.

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.