Κάηκε η αποθήκη του περιοδικού Alpinist!

Το περιοδικό Alpinist, ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως ορειβατικά περιοδικά, υπέστη ένα τεράστιο πισωγύρισμα την περασμένη Τετάρτη, όταν η αποθήκη, στην οποία διατηρούσε όλα του τα υπάρχοντα, κάηκε ολοσχερώς!

Οι εκδότες του έβγαλαν ανακοίνωση που μεταξύ των άλλων αναφέρει:
“…τώρα που δεν έχει μείνει τίποτα να πουλήσουμε για να περάσουμε τις γιορτινές μέρες, θέλουμε να ζητήσουμε μια χάρη. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε δώρο το Alpinist ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας σ’αυτό, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για αυτό“.
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αξίζει να βοηθήσουμε αυτό το σπουδαίο περιοδικό, που μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες εμπειρίες τα τελευταία 5 χρόνια.
Όσο για εσάς αναγνώστες του Ανεβαίνοντας, μπορεί να μη πιάσαμε φωτιά (μακρυά από εμάς), αλλά καλό είναι να κάνετε τη συνδρομή σας.
Καλές Γιορτές

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.