Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Κατερίνης από το Λιτόχωρο στα Πριόνια.

olympus greece

Ξεκίνησαν χθες τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Κατερίνης που συνδέουν το Λιτόχωρο με τα Πριόνια.

Το πρωινό δρομολόγιο θα ξεκινά στις 07.00 από το Λιτόχωρο και το απογευματινό στις 16.00. Τα δρομολόγια της επιστροφής θα ξεκινούν από τα Πριόνια στις 08.30 το πρωινό και στις 17.30 το απογευματινό. Η επιβίβαση των ενδιαφερόμενων μπορεί να γίνεται από τις στάσεις εντός του Λιτοχώρου (εκδοτήρια ΚΤΕΛ, Πλατεία κλπ.) και η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 2€ για μονή διαδρομή και 4€ με επιστροφή. Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι πάσο και οι δικαιούχοι εκπτώσεων μπορούν να λάβουν την αντίστοιχη έκπτωση. Τα δρομολόγια αφορούν μόνο τις μέρες Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή μέχρι τις 1/9/19 κατ’ εξαίρεση την Πέμπτη 15/8.

Η γραμμή αυτή διευκολύνει όσους δεν έχουν αυτοκίνητο (υπάρχουν και τέτοιοι), ή όσους δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο. Δυστυχώς το ΚΤΕΛ Κατερίνης, δεν συνεργάζεται ακόμα με τον ΟΣΕ και δεν εξυπηρετεί το σταθμό Λιτόχωρου (η κοντινότερη στάση είναι 1.5χλμ.), κάτι που αν γινόταν, θα διευκόλυνε ιδιαίτερα τους επισκέπτες.

Πεζοπορία στον Όλυμπο; Δες τον οδηγό μας “ΟΛΥΜΠΟΣ – ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ”.


SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...