Κλειστός ο δρόμος για Πριόνια στον Όλυμπο.

Μετά τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, ο δρόμος Λιτόχωρο – Πριόνια είναι κλειστός από φερτά υλικά, μεταξύ δ/σης Αγ. Διονυσίου – Πριόνια.

Γίνονται προσπάθειες ο δρόμος να ανοίξει σήμερα αλλά υπάρχει και η περίπτωση αυτό να μη γίνει εφικτό. Σε αυτήν την περίπτωση, όσοι θελήσετε να ανεβείτε στο καταφύγιο Σπήλιος Αγαπητός, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το αστυνομικό τμήμα Λιτοχώρου (23520 81111) για να επιβεβαιωθεί η κατάσταση του δρόμου (ή αν παραμείνει κλειστός, να ανεβείτε προς κτφ. Σπ. Αγαπητός, ακολουθώντας τη διαδρομή Μπάρμπα – κτφ. Πετρόστρουγκα (είναι ανοικτό) – Μαγαλιός – κτφ. Σπήλιος Αγαπητός. Εύκολο μονοπάτι, αλλά θα κάνετε 250-300μ. υψομετρική παραπάνω).

Ακόμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΣ Λιτοχώρου, η πεζογέφυρα της Καστάνας στον Ενιπέα, πάνω στο Ε4, είναι πεσμένη και αυτή. Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί σε άλλα μονοπάτια.

Ο καιρός στο Όλυμπο προβλέπεται καλός για το ερχόμενο ΣΚ, αλλά σε κάθε περίπτωση ενημερωθείτε για τις συνθήκες και φροντίστε να κινηθείτε με ασφάλεια.

 

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...