Κάντε τη διαφορά με το Luis Vouiton Chalk Nano Bag

Luis Vouiton Chalk Nano Bag

Κάποτε, η αναρρίχηση και η ορειβασία ήταν μια δραστηριότητα που τραβούσε γενικά λοξούς τύπους. Δηλαδή όχι ότι δεν υπήρχαν και φυσιολογικοί, αλλά οι περισσότεροι, ναι, το είχαν το θεματάκι τους. Κοινό γνώρισμα τους ήταν η αφραγκία.

Μπορούσες να δεις διάσημους αναρριχητές στα Μετέωρα να φτιάχνουν καφέ σε καμινέτο γιατί δεν έπαιζε μια, Βρετανούς στις Άλπεις που είχαν κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα με μηχανή φορτωμένη με σχοινιά, καρύδια, κράνη και σκηνή, ατελείωτα ωτοστόπ, σαραβαλάκια τιγκαρισμένα, για να μην πούμε για κάποιες δικές μας ψυχές που την έβγαλαν μια εβδομάδα χειμώνα στο Chamonix μέσα σε δίπορτο αμάξι με πεσμένες μπροστινές θέσεις… Λογικό. Ή θα σκαρφαλώνεις ή θα δουλεύεις και τα δυο δύσκολο.

Αλλά αυτά πέρασαν. Τώρα το άθλημα έγινε trend, must, τέλος πάντων κάπως έτσι και τραβάει και καλό κόσμο, δηλαδή κόσμο που τα «έχει». Μπορεί να μην πολυσκαρφαλώνει, αλλά τι σημασία έχει; Σημασία έχει να περνάς καλά και αυτό να φαίνεται. Παντελόνια μουράτα, γιαλιστερά σετάκια, σκουφάκια, μπαντάνες, φλις από ανακυκλωμένο νάιλον (να μη ξεχνάμε και το περιβάλλον), φανελάκια ισοθερμικά με υπογραφή και βέβαια σακουλάκι μαγνησίας. Α, αυτό το τελευταίο άλλαξε για πάντα την αναρρίχηση. Συμβολίζει τη χάρη και την ευεξία που σου χαρίζει το σπορ. Κοιτάξτε ψηλά το crux με το χέρι μέσα στο chalk bag, οι τέλειες φωτο για το λογαριασμό σας στο Insta.

Luis Vouiton Chalk Nano BagΚαι τώρα αυτό το μικρό αλλά τόσο σημαντικό αξεσουάρ, μπορεί πλέον να κάνει την πραγματική διαφορά και να σας ξεχωρίσει από τους διάφορους μπιθουλαίους που τριγυρνάν στα βράχια. Αρκεί να είναι βέβαια Luis Vouiton. Ο γνωστός οίκος έβγαλε στην αγορά το Chalk Nano Bag, ένα κομψό σακουλάκι μαγνησίας, με λεπτομέρειες και ποιότητα που κόβουν την ανάσα, όχι τη δική σας, των γύρω σας. Δε χρειάζεται να μπούμε σε κατασκευαστικές και στιλιστικές λεπτομέρειες, ποιοι είμαστε άλλωστε εμείς. Εσείς όμως, με μόλις 1590 $, μπορείτε πλέον κατακτήσετε με άπιαστο στιλ τα βράχια.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...