Ξεκινά το ερχόμενο ΠΣΚ το δρομολόγιο ΚΤΕΛ Λιτόχωρο – Πριόνια

Ξεκινούν (για δεύτερη χρονιά) τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Κατερίνης από το Λιτόχωρο στα Πριόνια.

Το πρωινό δρομολόγιο θα ξεκινά στις 07.00 από το Λιτόχωρο και το απογευματινό στις 16.00. Τα δρομολόγια της επιστροφής θα ξεκινούν από τα Πριόνια στις 08.30 το πρωινό και στις 17.30 το απογευματινό. Η επιβίβαση των ενδιαφερόμενων μπορεί να γίνεται από τις στάσεις εντός του Λιτοχώρου (εκδοτήρια ΚΤΕΛ, Πλατεία κλπ.) και η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 2€ για μονή διαδρομή και 4€ με επιστροφή. Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι πάσο και οι δικαιούχοι εκπτώσεων μπορούν να λάβουν την αντίστοιχη έκπτωση. Τα δρομολόγια αφορούν μόνο τις μέρες Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή και μέχρι τις 9/9/18.

Η γραμμή αυτή διευκολύνει όσους δεν έχουν αυτοκίνητο (υπάρχουν και τέτοιοι), ή όσους δε θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητο. Δυστυχώς το ΚΤΕΛ Κατερίνης, δεν συνεργάζεται ακόμα με τον ΟΣΕ και δεν εξυπηρετεί το σταθμό Λιτόχωρου (η κοντινότερη στάση είναι 1.5χλμ.), κάτι που αν γινόταν, θα διευκόλυνε ιδιαίτερα τους επισκέπτες.

Επίσης αυτές τις ημέρες, σχεδόν ολοκληρώθηκε (έμεινε ένα τμήμα 500μ) η ασφαλτόστρωση του τελευταίου κομματιού του δρόμου που οδηγεί στα Πριόνια.


Πεζοπορία στον Όλυμπο; Δες τον οδηγό μας “ΟΛΥΜΠΟΣ – ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ”.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...