Ισχυρή Σύσταση για αποφυγή ορεινών δραστηριοτήτων

Με επιστολή – ειδοποίηση της προς την ΕΟΟΑ, η Γενική Γραμματεία Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων του Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κάνει ισχυρή σύσταση για αποφυγή της πεζοπορίας (και φυσικά της αναρρίχησης, ορεινού τρεξίματος κλπ.) τις επόμενες ημέρες.

Όσοι δε, βρίσκονται σε ορεινές, δασικές περιοχές τώρα, καλούνται να διακόψουν κάθε σχετική δραστηριότητα και να απομακρυνθούν.

Επείγον- Ισχυρή Σύσταση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας,
Υπόψη προέδρου EOOA κ Νίκου Κοντού,
Παρακαλούμε να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν όλα τα μέλη σας, ώστε να απομακρυνθούν από τις Περιοχές δικαιοδοσία σας και να διακόψουν κάθε πεζοπορία καθώς και την αποφυγή κάθε δραστηριότητας τις επόμενές ημέρες λόγω πολύ υψηλού κίνδυνου πυρκαγιά.
Με εκτίμηση, Ιδιαίτερο Γραφείο
Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων
Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

vasilitsa
Οι καπνοί της φωτιάς σε Σμόλικα όπως φαίνονταν το μεσημέρι στις 15:00 από το Χ.Κ. της Βασιλίτσας. φωτό Χ.Κ. Βασιλίτσας

Να σημειωθεί ότι εκτός των μεγάλων πυρκαγιών σε Βαρυμπόμπη, Β. Εύβοια και Πελοπόννησο, υπάρχουν φωτιές σε Ταΰγετο, Γρεβενά, Βόιο, Σμόλικα, ενώ για 24 τουλάχιστον ώρες οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...