Η Primus ανακοινώνει νέα προϊόντα και συνεργασίες για το 2023.

Omnilite-Ti_Helge-Roeske_2023

Η Primus, η κορυφαία σουηδική μάρκα εξοπλισμού μαγειρικής, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του συστήματος εστίας Ulti Stove System και των κατσαρολών Ulti Pots, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα την άνοιξη του 2024.

Τα Ulti Stove Systems είναι οι πιο ανθεκτικές στον άνεμο και ισχυρές λύσεις μαγειρέματος που έχει κατασκευάσει η Primus μέχρι σήμερα. Ας ρίξουμε μια ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά τους:

Ulti Stove Systems

ULTI_SIP_GAS
Το Ulti Stove System και το Ulti Pots 1,8

• Ο καυστήρας καταλυτικής καύσης και υπέρυθρης ακτινοβολίας δεν έχει μπλε φλόγα για να σβήσει.
• Ο ρυθμιστής πίεσης ενισχύει την αποδοτικότητα και εξασφαλίζει σταθερή απόδοση θερμότητας.
• Το απομακρυσμένο σύστημα εύκαμπτου σωλήνα επιτρέπει την ανατροπή του δοχείου καυσίμου ανάποδα για χρήση σε ψυχρότερες καιρικές συνθήκες.
• Ο καυστήρας δίσκου με χαμηλό κέντρο βάρους μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα εδάφη και παρέχει μια σταθερή βάση μαγειρέματος.
• Το δοχείο και το καπάκι από σκληρά ανοδιωμένο αλουμίνιο με στόμιο έχουν ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας και λαβή με ιμάντα.
• Η στιβαρή λαβή διπλώνει πάνω από το καπάκι για να κλειδώσει το σύστημα εστίας σε μια συσκευασία που αντέχει τα χτυπήματα.
• Διατίθεται σε δύο μεγέθη: το Ulti Stove System 1 λίτρου είναι ιδανικό για 1-2 άτομα, ενώ η έκδοση του 1,8 λίτρου για 2-3 άτομα. Διατίθεται επίσης ένα μεγαλύτερο δοχείο 2,7 λίτρων, το οποίο είναι κατάλληλο για μια ελαφρώς μεγαλύτερη ομάδα ή όταν το λιώσιμο του χιονιού είναι απαραίτητο.

• Το νέο σύστημα εστιών Ulti Stove System έχει σχεδιαστεί για τις πιο απαιτητικές αποστολές στη φύση.

Ulti Pots

• Σκληρά ανοδιωμένο δοχείο αλουμινίου με στόμιο έχει ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας
• Η στιβαρή λαβή διπλώνει πάνω από το καπάκι για να κλειδώσει το σύστημα εστίας σε μια συσκευασία που αντέχει τα χτυπήματα
• Διατίθεται σε τρία μεγέθη: το 1 λίτρο είναι ιδανικό για 1-2 άτομα, το 1,7 λίτρο για 2-3 άτομα, ενώ τα 2,5 λίτρα για 2-5 άτομα άτομα.

Διαβάστε ακόμα:  Χειμερινό πεζοπορικό σακίδιο. Πώς να το επιλέξετε!

Η ανακοίνωση των προϊόντων έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η Primus μεταφέρθηκε επίσημα στην οικογένεια Silva υπό τη νεοσύστατη εταιρεία Primus-Silva Sweden AB. Η Primus και η Silva θα παραμείνουν ανεξάρτητες επωνυμίες, εστιάζοντας στα αντίστοιχα προϊόντα και πελάτες της κάθε μάρκας. Με ιστορία 130 ετών, η Primus θα συνεχίσει να καινοτομεί και να παράγει τα υψηλότερης ποιότητας μαγειρικά σκεύη εξωτερικού χώρου για τους εξερευνητές ανά τον κόσμο, ενώ η συγχώνευση θα της επιτρέψει να στρέψει την προσοχή της στον υλικό και τεχνικό εξοπλισμό.

«Η ομάδα στη Silva είναι ενθουσιασμένη που καλωσορίζει μια νέα μάρκα στην οικογένειά μας», είπε ο Richard Jägrud, CEO της Primus-Silva. «Με την κληρονομιά παροχής λύσεων μαγειρέματος για εξερευνητές, την ιστορία των πρωτοποριών στη βιομηχανία outdoor και την κοινή μας σουηδική κληρονομιά, η Primus είναι ο τέλειος συνεργάτης για εμάς».

Η Tamara Lunger, προστίθεται στο ρόστερ της Primus.

Ο Ιούνιος έκλεισε για την Primus και με δύο νέες προσθήκες στο ρόστερ της, χάρη στο σφράγισμα της συνεργασίας της με τους ορειβάτες Tamara Lunger και Matt Segal.

Η Lunger και ο Segal έχουν περάσει την περισσότερη ζωή τους στα βουνά, κυνηγώντας την περιπέτεια και μοιράζοντας με το κοινό την αγάπη τους για το μαγείρεμα στην άγρια φύση.

«Η εξερεύνηση νέων τόπων και η εμβάθυνση σε διαφορετικούς πολιτισμούς και τη φύση ανοίγουν τον τρόπο σκέψης μας», είπε η Tamara Lunger. «Το να μαζεύεσαι γύρω από ένα γεύμα, όσο ταξιδεύεις, σου δίνει τον χρόνο και την ενέργεια να σκεφτείς πώς να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Είμαι ενθουσιασμένη που η Primus με βοηθάει να αδράξω αυτή την ευκαιρία».

Διαβάστε ακόμα:  Μπατόν πεζοπορίας - ότι πρέπει να ξέρετε γι' αυτά!

PRIMUS, μια εμβληματική εταιρεία.Primus gas

Η σουηδική εταιρεία Primus δημιουργεί προϊόντα με σεβασμό απέναντι στη φύση από το 1892. Ο εξοπλισμός της Primus έχει δοκιμαστεί σε αποστολές από πρωτοπόρους σαν τους Roald Amundsen και Sir Edmund Hillary. Η Primus είναι γνωστή για τα αξιόπιστα, ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα της που μας επιτρέπουν να περάσουμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στη φύση. Τα φιλικά προς το περιβάλλον, εύχρηστα και άνετα προϊόντα αυτά, κατασκευάζονται κυρίως στην Ευρώπη και πωλούνται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...