Η FJÄLLRÄVEN παρουσίασε τη συλλογή της για Άνοιξη/Καλοκαίρι.

Fjallraven 2023 summer

Νέες τεχνολογίες που εστιάζουν στη βιωσιμότητα και τη λειτουργικότητα και μας επιτρέπουν να βγούμε στη φύση, η Fjallraven μας δίνει εξοπλισμό “παντός καιρού”!

Η Fjällräven, το δημοφιλές outdoor brand ρούχων και εξοπλισμού από τη Σουηδία με έμβλημα την αρκτική αλεπού, άφησε για λίγο τη «φωλιά» της στη μακρινή Σκανδιναβία και κατέβηκε στην Αθήνα για να μας δείξει την ολοκαίνουργια συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Στην παρουσίαση που έγινε την Τετάρτη 10 Μαΐου, στο Terra Petra της Πετρούπολης, μια πολύ όμορφη τοποθεσία μέσα στη φύση, εκπρόσωποι του brand μοιράστηκαν τις διαχρονικές αξίες που τηρεί η μάρκα αναφορικά με τη βιωσιμότητα, και πώς αυτές ενθέτονται στις τεχνολογίες και πρακτικές σχεδιασμού των ρούχων της.

Η καμπάνια με τίτλο ALL WEATHERS WELCOME, δηλαδή «παντός καιρού», μας προτρέπει να βγούμε στη φύση με εξοπλισμό που έχει αναπτυχθεί ειδικά για υπαίθριες δραστηριότητες. Είτε πρόκειται για πολυήμερη πεζοπορία, είτε για έναν απλό απογευματινό περίπατο, η Fjällräven έχει μία ευρεία γκάμα ανθεκτικού, άνετου και ευέλικτου ρουχισμού που καλύπτει όποια ανάγκη προκύψει, βρέξει-χιονίσει.
Τι μπορεί να γνωρίζει όμως μια σουηδική μάρκα για την πεζοπορία στον ήλιο; Η απάντηση είναι: πολλά! Η Fjällräven προσφέρει ελαφριά, άνετα και εύχρηστα ρούχα πεζοπορίας για ζεστό κλίμα με την οικογένεια προϊόντων Abisko, κατασκευασμένα από αεριζόμενο αλλά ανθεκτικό G-1000 Air Stretch. Ανάμεσά τους, θα βρείτε τα Abisko Hike Anorak W, Abisko Hike Jacket M και Abisko Hike Trousers.

Fjallraven summer 2023Κατά τη διάρκεια του event, ο Χρήστος Τζούτης, λάτρης της υπαίθρου και επιτυχημένος φωτογράφος φύσης στην Ελλάδα, μοιράστηκε με το κοινό διάφορα tips & tricks για την καλοκαιρινή πεζοπορία, και άλλες καλές πρακτικές κατά την εξόρμησή μας στην ύπαιθρο.

Διαβάστε ακόμα:  Fjällräven Polar 2024 - 300 χιλιόμετρα αρκτικής ερημιάς!

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί η δέσμευση της Fjällräven να πάψει να χρησιμοποιεί επιβλαβείς υπερφθοράνθρακες (PFC) στον εμποτισμό των ενδυμάτων, στην πλήρη γραμμή παραγωγής της. Από το 2015, το brand εργάζεται σκληρά στην αναζήτηση βιώσιμων, εναλλακτικών λύσεων για να κάνει τα ρούχα αδιάβροχα, και φέτος περήφανα εισαγάγει δύο προσθήκες στη σειρά ενδυμάτων Hydratic: τα High Coast Hydratic Trail Jacket και Vardag Hydratic Anorak παρέχουν αδιάβροχη αλλά και αναπνέουσα λειτουργικότητα, με διαχρονικό σχεδιασμό, για χρήση τόσο στις εξορμήσεις στη φύση, όσο και σε αυτές στο κέντρο της πόλης.

Το event έκλεισε με την παρουσίαση των καλοκαιρινών συλλογών των υπόλοιπων επωνυμιών της FENIX Outdoor, του ομίλου στον οποίο υπάγεται η Fjällräven.

primus Η Royal Robbins, το brand πίσω από τον θρυλικό outdoor lifestyle εξοπλισμό, ανέδειξε τη νέα κολεξιόν Spotless Evolution για γυναίκες με την τεχνολογία HeiQ Stain Away, η οποία διασφαλίζει πως τα ρούχα διαρκούν ακόμη περισσότερο, για μια ζωή χωρίς λεκέδες, μειώνοντας τον συνολικό περιβαλλοντικό αντίκτυπό τους.

FjallravenΕίδαμε από κοντά τις νέες συλλογές Hanwag, τη μάρκα ορειβατικών παπουτσιών με αποκλειστική παραγωγή στην Ευρώπη, και τη συλλογή της Primus, που θέτει νέα standards στην ασφαλή και φιλική-στο-περιβάλλον μαγειρική στην ύπαιθρο, για μία ολοκληρωμένη περιπέτεια στη φύση, ώστε να αφήνουμε πίσω τη «βάση» μας ακριβώς όπως τη βρήκαμε!

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...