Η 33η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση στα Μετέωρα, που όλοι θα θυμόμαστε!

meteora 33h anarrixitiki synantisi
Στα βράχια της Σαρακίνας. φωτό: αρχείο Λ. Ανέστη.

Έγινε το τριήμερο 16-18/9 η 33η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση, στα Μετέωρα όπως πάντα και αναμφίβολα θα μείνει στην ιστορία.

Η ετήσια αναρριχητική συνάντηση των Μετεώρων είναι μια γιορτή, όμως τη φετινή θα τη θυμόμαστε και από τη διεξαγωγή του πρώτου πανελλήνιου πρωταθλήματος αναρρίχησης βράχου, άθλημα που για πρώτη φορά εμφανίζεται στη χώρα μας και έγινε υπό την αιγίδα της ΓΓΑ αλλά και της UIIA! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

meteora 33h anarixitiki synantisi
φωτό: Δημήτρης Βαβύλης.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ήδη από την Παρασκευή, οι αναρριχητές άρχισαν να γεμίζουν το camping Βράχος στο Καστράκι. Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 334 αναρριχητές από 37 σωματεία της ΕΟΟΑ, κάνοντας την συνάντηση μια από τις πλέον πετυχημένες των τελευταίων χρόνων από άποψη συμμετοχής. Το Σάββατο, όλη η μέρα ήταν αφιερωμένη στο πρωτάθλημα που έγινε στο βράχο της Σαρακίνας σε διαδρομές που χάραξε ο Βασίλης Θεοδώρου από την Καλαμπάκα. Συνολικά πήραν μέρος 148 αθλητές από 23 σωματεία και οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές (και χρειάζεται ένα ξεχωριστό άρθρο που να περιγράφει τι είναι και πως και γιατί δημιουργήθηκε αυτό το αγώνισμα που πολλούς – και δικαίως – ξενίζει). Οι κατηγορίες ήταν άνδρες – γυναίκες και βετεράνοι (χωρισμένοι ηλικιακά σε κατηγορίες), αλλά και open ανδρών και γυναικών.

meteora 33h anarrixitiki synantisi
φωτό: Δημήτρης Βαβύλης

Ταυτόχρονα, εκτός από τον κόσμο που σκαρφάλωνε στα βράχια, «έτρεχε» και το Salewa challenge: 50 διαδρομές όλων των δυσκολιών (και με την αντίστοιχη συγκομιδή πόντων), διάσπαρτες σε όλους τους Μετεωρίτικους βράχους, που οι σχοινοσυντροφιές σκαρφάλωναν όποιες ήθελαν και όποτε ήθελαν και στο τέλος έβγαινε η νικήτρια σχοινοσυντροφιά.

meteora 33h anarrixiriki synantisi
φωτό: Δημήτρης Βαβύλης

Το απόγευμα ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στο χώρο της συνάντησης (στο camping Βράχος δηλαδή). Διαβάστηκε κείμενο εκ μέρους (!) της αναρριχητικής κοινότητας για αυτούς που χάθηκαν μέσα στο 2022 και ήταν δυστυχώς πολλοί: Ερμής Θεοχαρόπουλος, Βασούλα Νιμπή, Γιάννης Τορέλλι, Παναγιώτης Τέκος και Θανάσης Σωτηρόπουλος (μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω). Όμως άσχημη εντύπωση έκανε η έλλειψη οποιασδήποτε αναφοράς στην εκδήλωση, στον Αντώνη Συκάρη, που έμεινε για πάντα στο Dhaulagiri τον Απρίλη που μας πέρασε (και τον οποίο υποστήριζε η ΕΟΟΑ!).

Η ΕΟΟΑ τίμησε το Δήμο Καλαμπάκας, αλλά και τους ιδιοκτήτες του χώρου της εκδήλωσης για την βοήθεια που προσφέρουν χρόνια τώρα, την ΟΛ Καλαμπάκας, ενώ τιμήθηκαν οι Π. Θεοδώρου, Χρ. Μπελογιάννης, Χρ. Τσουρβάκας και Βασ. Θεοδώρου για τις διασώσεις αναρριχητών που έκαναν πρόσφατα (σε Αστράκα και Αδράχτι), καθώς και ο Δ. Μαυρόπουλος, ο δημιουργός και συντηρητής του routes.gr που τόσα προσφέρει αφιλοκερδώς στην αναρριχητική κοινότητα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παρουσίαση της δράσης των δυο προσκεκλημένων ορειβατών της Salewa, Simon Messner (32 χρ. γιου του γνωστού Messner) και Martin Sieberer (34χρ.) και έκλεισε με την παρουσίαση του βιβλίου «Αλπική Αναρρίχηση στην Ελλάδα» των Γ. Βουτυρόπουλου – Αλ. Ασημακόπουλου – Χρ. Μπελογιάννη και τις βραβεύσεις των νικητών σε Πρωτάθλημα και Salewa Chalenge.

Η Κυριακή κύλησε με πολύ σκαρφάλωμα για όλους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η φετινή συνάντηση ήταν και μια ευκαιρία για την αναρριχητική κοινότητα  και την ΕΟΟΑ, να δηλώσει την απαίτηση της για μια αποτελεσματική εναέρια διάσωση, η έλλειψη της οποίας στοίχισε και συνεχίζει να στοιχίζει ζωές.

meteora 33h anarrixitiki synantisi
φωτό: αρχείο Λουκά Ανέστη.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους χορηγούς της εκδήλωσης, FreeRider – Ocun, Polo,  Salewa, Camp, La Sportiva, Buff, RESOLELAB, Wild country και 1MΑΤΙΟΝ, που η παρουσία τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία της συνάντησης αφού όχι απλά έδωσαν κάποια δώρα, αλλά στήριξαν με υλικά και εξοπλισμό όλο το τριήμερο.

Τέλος πρέπει να αναφερθεί ότι όλο το τρέξιμο για το τριήμερο (που διαρκεί μήνες) το έκανε σχεδόν μόνος του, ο έφορος ορειβασίας της ΕΟΟΑ, Λουκάς Ανέστης.

Το κείμενο που διαβάστηκε για αυτούς που μας άφησαν το 22

Με τα παρακάτω λόγια αποχαιρέτησε η αναρριχητική κοινότητα τους Hasse, Ερμή, Τορέλλι, Σωτηρόπουλο, Βασούλα, και Πάνο στην Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση στα Μετέωρα.
“Αυτός είναι ο «αποχαιρετισμός» στους φίλους, δάσκαλους και σχοινοσυντρόφους μας που φύγανε μέχρι το Σεπτέμβρη του ’22.
Φίλες και φίλοι ο λόγος που βρισκόμαστε όλοι μας εδώ είναι γιατί το 1975 ένας Γερμανός αναρριχηταράς κάρφωσε το πρώτο του καρφί στα βράχια των Μετεώρων και έλυσε για τελευταία φορά τα παπούτσια του το 2005.
Στο ενδιάμεσο ο Dietrich Hasse άνοιξε εκατοντάδες, ναι εκατοντάδες διαδρομές στις οποίες σκαρφαλώνουμε. Αυτές είναι αιτία που εμείς όλοι είμαστε εδώ.
Ο Hasse αν και Γερμανός άφησε τη μεγάλη του κληρονομιά στην Ελλάδα, στα Μετέωρα. Τα βράχια των Μετεώρων ο Hasse τα γνώρισε από μια διαφήμιση τσιγάρων και γρήγορα έμαθε που βρίσκονταν. Και όχι μόνο τον μάγεψαν, αλλά ο γεωλογικός σχηματισμός των Μετεώρων ήταν σχεδόν ίδιος με τους πύργους του ποταμού Έλβα στη γενέτειρα του το Μπατ Σάνταου στη Δρέσδη. Ίδιος σχηματισμός λίγο διαφορετικό πέτρωμα. Έτσι λοιπόν έφεραν τη μεγάλη αναρριχητική κληρονομιά και τέχνη της περιοχής και την εφάρμοσαν στα Μετέωρα. Αυτό που μέχρι τότε φάνταζε ακατόρθωτο, το να σκαρφαλώσει κάποιος στα Μετέωρα, έγινε πραγματικότητα.
Το να απαριθμήσουμε και μόνο τις διαδρομές του Hasse και να μιλήσουμε για τις αλληλεπιδράσεις με την τοπική κοινωνία και τη δημιουργία της αναρριχητικής σκηνής των Μετεώρων θα έπαιρνε μια ολόκληρη συγκέντρωση. Γι αυτό οι ντόπιοι αναρριχητές δεσμεύτηκαν τον επόμενο χρόνο να φτιάξουν ένα αφιέρωμα στο μεγάλο Hasse και ευχής έργον να συντονιστούνε και με τους γερμανούς φίλους τους και φίλους του μεγάλου Hasse πριν κι αυτοί μας αφήσουν χρόνους.
Θα κρατήσουμε μόνο μια φράση του Hasse να μας συντροφεύει. Έγραψε λοιπόν πως ένοιωσε όταν τελείωσε την ένατη σχοινιά στην περίφημη Community path. «..φτάνοντας εκεί που θα κάρφωνα το επόμενο ρελέ, κρεμασμένος πάνω από το κενό, σκέφτηκα ότι εκεί βρισκόμουν μόνο εγώ και ο Θεός.».
Λίγα λόγια για τον Ερμή
Ο Ερμής δεν πρόλαβε να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του στο βουνό. Πρωταθλητής στην κατηγορία του στην αγωνιστική αναρρίχηση, μέλος της εθνικής ομάδας στο ίδιο άθλημα και βέβαια πολυαθλητής, πιστός στην οικογενειακή παράδοση είχε όλο το μέλλον μπροστά του όπως βέβαια κάθε 22χρονος.
Μόνο όμως που η ανεπάρκεια του κράτους αποκαλύφθηκε σε αυτόν το νέο –και τον πατέρα του- μπροστά στα μάτια τους με τον χειρότερο τρόπο. Δε θα αναφερθούμε εδώ στα τραγικά γεγονότα εκείνης της μέρας, ποιος δεν τα ξέρει άλλωστε.
Ο Ερμής, ο χαμός του Ερμή, έγινε το σύμβολο της μάχης για την δημιουργία σύγχρονης διάσωσης στην Ελλάδα. Όχι ορεινής διάσωσης, διάσωσης, με ελικόπτερα που θα προλαβαίνουν το χρόνο στην κούρσα ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. Αυτόν το χρόνο που πάλεψε ο Ερμής και ο Γιάννης και τον χάσανε.
Μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια η οικογένεια του Ερμή, αλλά αν εμείς όλοι, η κοινότητα, δεν βάλουμε πλάτη, με τη φωνή μας, τις δηλώσεις μας, τη στάση μας, πόση δύναμη πια να ζητήσουμε από αυτούς..
Ο Ερμής με ένα τρόπο αγγελικό έπαψε να είναι ένα άτομο, δεν είναι ένας νέος που χάθηκε άδοξα, ο Ερμής έγινε ιδέα, μια μεγάλη ιδέα. Και όπως κάθε ιδέα εκτός από το μυαλό μας τρυπώνει για τα καλά και στην καρδιά μας.
Μαρίνα, Γιάννη, Κατερίνα είμαστε μαζί σας. Όλοι μας.
Λίγα λόγια για τον Γιάννη Τορέλλι
Δεν υπάρχουν λίγα λόγια για τον Τορέλλι. Δεν χωράει ο Τορέλλι σε λόγια, γιατί όσο λίγα λόγια έλεγε σε όλη του τη ζωή, τόσα πολλά, πάρα πολλά πράγματα έκανε σ αυτή τη ζωή.
Αν θέλετε νούμερα, καθίστε στις καρέκλες σας κι ακούστε. Έχει ανοίξει πολλές εκατοντάδες και σκαρφαλώσει χιλιάδες διαδρομές! Έχει σκαρφαλώσει τις πιο δύσκολες «σπορ» διαδρομές ήδη από το μακρινό ’88.
Ανέβασε τα όρια της πιο δύσκολης διαδρομής στην Ελλάδα πάνω από δέκα φορές, τότε δεν υπήρχε το γαλλικό σύστημα, υπήρχε ο 10ος βαθμός. Έχει ανοίξει την πιο δύσκολη διαδρομή trad στην Ελλάδα, την «Τορέλλι-Θανόπουλου» στην Αστράκα, έχει ανοίξει την πιο δύσκολη χειμερινή διαδρομή στην Ελλάδα την «Το τόξο» στα Τζουμέρκα και τέλος, εδώ στα Μετέωρα έχει σκαρφαλώσει σχεδόν όλες τις δύσκολες διαδρομές ακόμα και με σχισμές!
Όμως ο Γιάννης δεν άφησε παρακαταθήκη μόνο τις διαδρομές. Άφησε και ανθρώπους και ιδέες. Με αφετηρία την Πάτρα άφησε ανθρώπους που διέπρεψαν στα βράχια, τον Αρίστο.., τον Θανάση και το Νώντα που κάνουνε παρέα εκεί ψηλά, το Γιάννη, το Σιντόρη, το Μπάνα, το Βάνια, τον Πέτρο μέχρι και το Χατζή που συνήθιζε να τον τεντώνει εδώ στα βράχια των Μετεώρων.
Ενέπνευσε πολλούς, ακόμα και στο πνεύμα, με καθαρές ιδέες που προτιμούσε να τις μοιράζεται με τους κοντινούς του φίλους. Τα βράχια ανήκουν σε όλους και πρέπει να σκαρφαλωθούν!
Έγινε μια προσπάθεια να φτιάξουμε ένα αφιέρωμα στο αποτύπωμα που άφησε ο Γιάννης, όχι μια νεκρολογία. Όμως οι μαρτυρίες, οι διηγήσεις, οι άγνωστες πτυχές της καριέρας του, οι άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά του και επηρεάστηκαν από αυτόν, αυτοί που τον επηρέασαν, οι περιπέτειες του μα κυρίως η συναισθηματική φόρτιση που περιέλαβε όσους ασχολήθηκαν με αυτό το εγχείρημα το κατέστησαν εξ αρχής πολύ βαρύ.
Ο χρόνος εδώ είναι πολύ περιορισμένος, δεν φτάνει για να χωρέσει τον Τορέλλι. Οι φίλοι του όμως ναι το υποσχέθηκαν στον εαυτό τους ότι «Το αποτύπωμα του Τορέλλι» θα γίνει για να μάθει πραγματικά όλος ο κόσμος γι αυτόν τον τεράστιο αναρριχητή, τον καλύτερο αναρριχητή της Ελλάδας.
Και για το τέλος, ας μη ξεχνάμε ότι ο Γιάννης μαζί με το Θανάση και τον Πάνο έφυγαν ονειρευόμενοι και χαζεύοντας την πιο δύσκολη, την πιο σημαντική, την διαδρομή σύμβολο. Όταν τα σώματα τους έφευγαν προς τα κάτω, ήδη τα πνεύματα τους σκαρφάλωναν τα πρώτα τους βήματα στα Ύδατα της Στύγας.
Λίγα λόγια για το Θανάση Σωτηρόπουλο
Ο Θανάσης θα μπορούσε να ειπωθεί ότι είναι παιδί του Τορέλλι. Αν και την αγάπη του για το βουνό την κληρονόμησε από τον πατέρα του τον αγαπητό κυρ Γιάννη. Όντας φυσικό ταλέντο γρήγορα κόλλησε με τον ψηλό -τον Τορέλλι- και άρχισε να χώνει, να χώνει χοντρά. Είναι ο πρώτος Έλληνας που έκανε 8b και 8b+ σε βράχια στο εξωτερικό.
«Αναρριχητής, σκιέρ, ορειβάτης… αλλά και ιστιοπλόος, μάγειρας, εναερίτης, ζυθοποιός, ηλεκτρολόγος». Ότι ήθελες να κάνεις, από το να φυτέψεις μαρούλια ή να κόψεις ένα δέντρο μέχρι να στήσεις μόνος σου ένα ολόκληρο ζυθοποιείο, θα έπαιρνες τηλέφωνό το Θανάση και ήξερες ότι την επόμενη στιγμή θα ήταν εκεί, με όλα τα υλικά που χρειάζονταν και σίγουρα θα τα καταφέρει. Αν κάτι τον δυσκόλευε και δεν ήξερε να το κάνει, χρειάζονταν απλά λίγο χρόνο να ψάξει από το κινητό του και θα έβρισκε την λύση, αφού ο Θανάσης μάθαινε συνέχεια…. «έτσι για να βελτιωνόμαστε..» όπως έλεγε, μάθαινε από το ίντερνετ, παρατηρώντας άλλους, από τις συζητήσεις, από τους επικούς καυγάδες που όμως πάντα θα έρχονταν την επόμενη, θα σε έπαιρνε μια αγκαλιά χαμογελαστός και θα σου έλεγε το σκέφτηκα… «σε αυτό είχες δίκιο αλλά για αυτό και αυτό είσαι μ@λ@κ@ς..»
Αφού αποτύχαμε λοιπόν να συνθέσουμε έστω και μια πρόταση, ξεκινήσαμε να γράφουμε λέξεις που περιγράφουν τον Θανάση, έτσι όπως εμείς τον ζήσαμε και τον αγαπήσαμε :
Ομορφόπαιδο-Γοητευτικός-Δεξιοτέχνης-Πολυμήχανος-Πρόθυμος-Εργατικός-Μεθοδικός-Δουλευταράς-Μεγάλη καρδιά-Ζυθοποιός-Πειραχτήρι-Προστατευτικός-Γενναίος-Φωτογράφος-Δεινός σκιέρ-Δεινός Αναρριχητής-Καλό παιδί-Ιδιαίτερος-Ανορθόγραφός-Πολύ συναισθηματικός-Πνεύμα αντιλογίας-Μάγειρας-Λεπτομερής-Αντιδραστικός-Φιλότιμος-
Πολυλογάς, την σιωπή δεν την ήξερε-
Ένα Σφουγγάρι πληροφοριών με άπειρες γνώσεις-
Διδακτικός-Γκατζετάκιας-Loud and clear-Φιλόξενος
Ακριβοδίκαιος, παρότι Downgrader-Αεικίνητος
Πανταχού παρών-Κοινωνικός-Ευφάνταστός-Τρόλ-
Ψυχάρα-Αγνός-Αυθεντικός-Γλυκός-Χαμογελαστός-
Εκεί για όλους πάντα-Καλόκαρδός-Φίλος-Αδερφός.
Όλα αυτά και πάρα πολλά ακόμα ήταν για όλους μας ο Θανάσης.
Λίγα λόγια για τη Βασούλα
Η Βασούλα, η φίλη, η μάνα, η αναρριχήτρια, η χορευταρού, η ψυχή της παρέας έφυγε από φυσικά αίτια, αν μπορεί η κακιά αρρώστια να θεωρηθεί φυσικό αιτιο.
Βλάχα, περήφανη για την καταγωγή της, σκληροτράχηλη όπως είναι οι απανταχού Βλάχοι γρήγορα κατάφερε όχι μόνο να γίνει η απίστευτη σχοινοσύντροφος πολλών από εμάς αλλά με την άλλη μεγάλη απούσα, την Άρτεμις, κατάφεραν, μόνες τους σε μια τεράστια ορθοπλαγιά, να σκαρφαλώσουν την Μιχαηλίδη-Ξανθόπουλου στην πλάκα της Συκιάς, 1000 ολόκληρα μέτρα. Και δε σκαρφάλωνε μόνο βράχια αλλά και πάγους και χιόνια γιατί κι αυτή πίστευε ότι η αναρρίχηση είναι όλα αυτά μαζί, είναι ένα!
Μα όσο σκληρή κι αν ήτανε στις κακουχίες του βουνού άλλο τόσο γλυκιά ήταν στην παρέα και περισσότερο στην οικογένεια της. Αυτές οι δυο όψεις ήτανε τόσο εντυπωσιακά ετερόκλητες.
Στο ρελέ της Ρόκος 3 στον Παρνασσό, το πιο μοναχικό ρελέ όπως είπε μετά η Βασούλα, όπου για τόση πολύ ώρα έμεινε μόνη μέχρι ο σχοινοσύντροφος της να τελειώσει την επόμενη δύσκολη σχοινιά δε μπόρεσε να βγάλει ούτε την ελάχιστη γκρίνια παρά μόνο: εεε πάγωσα λιγάκι η καημένη..
Και στον αντίποδα, εδώ στα αγαπημένα της Μετέωρα, να σέρνει πρώτη το χορό με χάρη και πίσω της να σέρνει και τον έρημο το σχοινοσύντροφο που λέγαμε πιο πριν, πιο ζεστή και πιο εκφραστική απ όλους, η ψυχή της παρέας. Αυτή ήτανε η Βασούλα.
Και όχι μόνο. Ήτανε μια καταπληκτική Εκπαιδεύτρια με μέθοδο υπομονή και κατανόηση.. και ποιος δε την ήθελε στις σχολές του. Κι αν κάτι πρέπει στο τέλος ν αναφερθεί για τη Βασούλα είναι, οι κοινωνικοί αγώνες της. Η Βασούλα ήταν εκεί όταν απειλείτο η ελευθερία της έκφρασης, της σκέψης, της αυτοδιάθεσης.
Βασούλες δε βγαίνουν κάθε τόσο.. Χαρά μας και τιμή μας που δεθήκαμε μ ένα σχοινί με τη Βασούλα, τη Βασούλα μας.
Λίγα λόγια για τον Πάνο Τέκο
Ο Πάνος είναι ο τελευταίος της παρέας των ονειροπόλων της Στύγας. Τι να πεις γι αυτόν. Δεν ήταν ο μεγάλος αναρριχητής με την έννοια των βαθμών αλλά ήταν πάντα δίπλα σε μεγάλους αναρριχητές, ήταν πάντα δίπλα σε όποιον ήθελε να σκαρφαλώσει και να γευτεί ένα φίνο κρασί μετά.
Ο Πάνος ήτανε εκεί πάντα σε αυτή τη φοβερή παρέα, όχι παρέα, την οικογένεια της Πάτρας. Πιστός σχοινοσύντροφος, πιστός σύντροφος στα πάντα. Είτε βουνό ήτανε αυτό με απλό περπάτημα, είτε ορειβατικό σκι, είτε βράχια σπορ, είτε μεγάλες ορθοπλαγιές ή ακόμα και σε απόμερες περιπέτειες στα νησιά.
Ο Κριστόφ Μουλαίν κάποτε στην Κρήτη, είπε ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή νόμιζε ότι η ρακή είναι ένα ποτό, μετά από εκείνο το Pierra Creta διαπίστωσε ότι τελικά η ρακή, το τσίπουρο ήταν απλά, μεγαλειωδώς, ένα μέσο επικοινωνίας των ανθρώπων.
Σε αυτό το πνεύμα, ο Τέκος συγκέντρωνε γύρω από μερικά ποτήρια καλό κρασί ή μπύρα ΚΥΚΑΩ τους φίλους του, τους σχοινοσύντροφους του για να μιλήσουνε πέρα από τα συνηθισμένα, να ονειρευτούνε πέρα από τα συνηθισμένα. Και βέβαια όταν ο ψηλός μοίρασε το όνειρο του για τη Στύγα ο Πάνος ήταν παρόν.
Αυτή η χρονιά μας χώρισε από πολλούς αγαπημένους και σημαντικούς φίλους μας. Ας είναι οι τελευταίοι.”

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΒΡΑΧΟΥ

Διαβάστε ακόμα:  Ολοκληρώθηκε το Αλπινιστικό camp της ΕΟΟΑ στα Μετέωρα.

ΟΠΕΝ ΑΝΔΡΩΝ

ΘΕΣΗ ΗΜ ΓΕΝ. ΣΥΛΛ. ΒΑΘΜΟΙ
1 Χρήστος ΤΣΟΥΡΒΑΚΑΣ 1981 Ο.Λ.ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 250
2 ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 1983 160
3 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 1994 ΕΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ 76
4 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΜΠΑΡΗΣ 1998 ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ 56
5 ΑΜΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1994 ΕΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 40
6 ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 1989 ΕΟΣ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ 26
7 ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1978 ΕΟΣ ΧΑΝΙΩΝ 16
8 ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ 1984 ΕΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 14
9 ΤΣΑΡΔΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1982 ΕΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 12
10 ΛΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 6
11 ΜΑΝΔΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1992 ΑΟΣ 6
12 ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΠΠΑΣ 1996 ΕΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ 6
13 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΜΟΣ 6
14 ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 1979 ΕΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 0
15 PAUL TEUFELBERGER 0
16 ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΟΥΚΑΣ 1992 0
17 ΜΑΡΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1986 ΑΟΣ 0

 

ΟΠΕΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΘΕΣΗ ΗΜ ΓΕΝ. ΣΥΛΛ. ΒΑΘΜΟΙ
1 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ 1995 Ε.Ο.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 20
2 ΚΟΥΤΟΥΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 1981 Ο.Α.Λ.Θ. 12
3 ΧΑΛΚΕΑ ΑΝΝΑ 1983 Α.Ο.Σ. 6
4 ΠΕΤΑΡΟΥΔΗ ΝΙΚΗ 1997 Α.Ο.Σ. 6
5 ΑΝΤΟΝΙΑ  SCHAUERTE 1989 0
6 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΜΑΤΙΝΑ 1988 0

 

ΑΝΔΡΕΣ

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ. ΣΥΛΛ. ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΝΕΣΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1996 Ε.Ο.Σ.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 288
2  ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ 1999 Σ.Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 230
3 ΚΑΣΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΣ 1996 Ε.Ο.Σ.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 138
4 ΝΙΚΗΤΑΣ ΦΛΩΡΟΣ 1990 Ε.Ο.Σ.ΠΑΤΡΩΝ 128
5 ΜΠΕΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 1992 Ε.Ο.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 102
6 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ 1991 Ε.Ο.Σ.ΜΟΙΡΩΝ 68
7 ΘΩΜΑΣ ΚΟΡΕΛΑΣ 1988 Ε.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ 58
8 ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1997 Ε.Ο.Σ.ΠΑΤΡΩΝ 34
9 ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 1995 Ε.Ο.Σ. ΧΑΝΙΩΝ 28
10 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1998 Π.Ο.Α. 28
11 ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 1997 Ε.Ο.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 26
12 OSMANAJ FRANSIS 1991 Ε.Π.Ο.Σ ΦΥΛΗΣ 24
13 Μεντής Γιάννης 1988 Ε.Ο.Σ.ΣΠΑΡΤΗΣ 20
14 ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 1999 Ε.Ο.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ 18
15 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ 1990 Ε.Π.Ο.Σ. ΦΥΛΗΣ 18
16 ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1993 Ε.Ο.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 14
17 ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 2003 Ο.Α.Λ.ΠΥΡΓΟΥ 14
18 ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ 1997 Ο.Σ.ΣΠΑΤΩΝ 14
19 Ντάρμος Γεώργιος 1998 Ε.Ο.Σ.ΣΠΑΡΤΗΣ 12
20 ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ 1988 Ε.Ο.Σ.ΣΠΑΡΤΗΣ 12
21 ΤΣΙΟΥΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1984 Ε.Ο.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ 12
22 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 1988 Ο.Α.Λ.ΠΥΡΓΟΥ 12
23 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΝΑΣ 2004 Ε.Ο.Σ.ΠΑΤΡΩΝ 6
24 ΓΕΡΑΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1991 Ε.Ο.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 6
25 ΜΠΡΑΟΥΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝ 1999 Ε.Ο.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ 6
26 ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 2001 Ο.Α.Λ. ΠΥΡΓΟΥ 6
27 ΣΑΜΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1990 Ε.Ο.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 0
28 ΤΣΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 1991 Ε.Ο.Σ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 0
29 ΔΡΕΜΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1991 Ε.Ο.Σ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0
30 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 1988 Ο.Α.Λ.ΠΥΡΓΟΥ 0
31 ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΕΝΤΕΣΙΔΗΣ 2004 Σ.Ε.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ 0
Διαβάστε ακόμα:  Ακύρωση 34ης ΠΑΣ και αναβολή του αγώνα στη Σαρακίνα.

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ. ΒΑΘΜΟΙ
1 ΠΕΤΑΛΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ 1995 Σ.Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 100
2 ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΟΥΚΑ 1995 Ε.Π.Ο.Σ. ΦΥΛΗΣ 86
3 AGNE STOCKUTE 1991 Ε.Ο.Σ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 48
4 ΣΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 1999 Ε.Ο.Σ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 34
5 ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΝΤΟΛΕΤΑ 1990 Ο.Α.Λ. ΠΎΡΓΟΥ 24
6 ΑΦΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 1991 Ε.Ο.Σ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 24
7 ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 2001 Ε.Ο.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 20
8 ΜΑΚΑΡΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 1991 Ε.Ο.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 20
9 ΛΥΔΙΑ ΜΑΡΙΑ ΕΞΑΡΧΟΣ 1993 Ο.Α.Λ. ΠΎΡΓΟΥ 12
10 ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΑΝΝΑ 1989 Π.Ο.Α. 12
11 ΜΑΓΓΑΛΟΥΣΗ ΔΑΦΝΗ 1988 Ε.Ο.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 6
12 ΔΡΙΤΣΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 1991 Ε.Ο.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 6
13 ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΣΟΥΛΟΥ 1999 Ε.Ο.Σ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 6
14 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΡΑΣΜΙΑ 1992 Ε.Ο.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 0
15 ΤΣΙΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 1991 Ε.Ο.Σ.ΠΑΤΡΩΝ 0
16 ΔΟΓΚΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ 2002 Ο.Α.Λ. ΠΎΡΓΟΥ 0

 

ΑΝΔΡΕΣ 35-39

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ. ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1984 Ε.Π.Ο.Σ.ΦΥΛΗΣ 122
2 ΘΑΝΟΣ ΧΑΤΗΡΑΣ 1987 Ε.Π.Ο.Σ.ΦΥΛΗΣ 90
3 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΣΩΝΑΣ 1984 Ε.Ο.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ 58
4 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ 1983 Ε.Ο.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 40
5 ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ 1984 Ε.Ο.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 40
6 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΗΛΙΩΝΗΣ 1984 Ε.Ο.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ 34
7 ΚΟΡΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1986 Ε.Ο.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 20
8 ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΥΣΗΣ 1987 Ε.Ο.Σ. ΧΑΝΙΩΝ 14
9 ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ 1983 Ε.Π.Ο.Σ.Φυλης 8
10 ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1985 Ε.Ο.Σ.ΠΑΤΡΩΝ 6
11 ΑΣΩΝΙΤΗΣ ΡΟΔΟΛΦΟΣ 1984 Π.Ο.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ 6
12 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 1984 Ε.Ο.Σ.ΠΑΤΡΩΝ 6
13 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΕΛΗΣ 1984 Ε.Ο.Σ.ΠΑΤΡΩΝ 6
14 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΦΙΣΤΙΚΛΗΣ 1984 Ε.Ο.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 6
15 ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 1983 Ε.Ο.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 0
16 ΜΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1984 Ε.Ο.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 0
17 ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 1986 Ε.Π.Ο.Σ.ΦΥΛΗΣ 0
18 ΚΡΑΝΙΤΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ 1987 Ο.Α.Λ.ΠΥΡΓΟΥ 0

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 35-39

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΡΕΝΤΙΦΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ 1987 Ε.Ο.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 20
2 ΑΝΤΖΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 1986 Ε.Ο.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 18
3 ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΓΓΑΡΗ 1987 Π.Ο.Α. 8
4 ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΑΣΟΥΛΑ 1983 Σ.Ε.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ 0

 

ΑΝΔΡΕΣ 40-44

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ. ΒΑΘΜΟΙ
1 ΣΠΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1980 Ε.Ο.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 48
2 ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1980 Ο.Α.Λ. ΠΎΡΓΟΥ 46
3 ΘΩΜΑΣ ΚΟΥΤΡΟΤΣΙΟΣ 1982 Ε.Ο.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ 36
4 ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΡΑΚΟΣ 1980 Π.Ο.Α. 34
5 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΝΕΚΕΛΗΣ 1980 ΕΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 28
6 ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗΣ 1979 Ο.Σ.ΣΠΑΤΩΝ 28
7 ΚΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 1982 Ο.Α.Λ. ΠΎΡΓΟΥ 26
8 ΚΟΡΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1981 Ο.Α.Λ. ΠΎΡΓΟΥ 18
9 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ 1979 Ε.Ο.Σ.ΞΑΝΘΗΣ 12
10 ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1978 ΕΟ.Σ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 8
11 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1978 Π.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ 6
12 ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1981 Ε.Ο.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 0
13 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1982 Ε.Ο.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 0
14 ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΣΩΚΟΣ 1980 Ε.Ο.Σ.ΛΙΒΑΔΕΑΣ 0

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 40-44

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ. ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1980 Ε.Ο.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 34
2 ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΛΛΟΝΗ 1981 Ο.Σ.ΣΠΑΤΩΝ 28
3 ΚΑΤΣΑΤΟΥΡΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 1978 Π.Ο.Α. 20
4 ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 1982 ΕΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 15
5 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΛΙΑΜΠΕΤΣΟΥ 1982 Ε.Ο.Σ. ΠΑΤΡΩΝ 14
6 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΑ 1978 Ε.Ο.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 6

 

ΑΝΔΡΕΣ 45-49

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ. ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 1973 Ε.Ο.Σ.ΠΑΤΡΩΝ 268
2 ΣΙΝΤΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1976 Ε.Ο.Σ.ΠΑΤΡΩΝ 58
3 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1975 Π.Ο.Α. 52
4 ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1973 Ε.Ο.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 34
5 ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ ΘΩΑΣ 1974 Ε.Ο.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 34
6 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1976 Ε.Ο.Σ.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 26
7 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ 1973 Ε.Ο.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 20
8 ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ 1976 Ε.Ο.Σ. ΧΑΝΙΩΝ 12
9 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΙΩΤΑΚΗΣ 1976 Ε.Ο.Σ.ΜΟΙΡΩΝ 0
10 ΠΕΤΡΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ 1977 Σ.Ε.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ 0
11 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑΜΟΣ 1976 Σ.Ε.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ 0
12 ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ 1976 Σ.Ε.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ 0
13 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ 1976 Σ.Ε.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ 0

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 45-49

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ.
1 ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 1975 Ε.Ο.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
2 ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗ 1976 Ο.Σ.ΣΠΑΤΩΝ
3 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ 1973 Σ.Ε.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ
4 ΕΥΑ ΣΤΑΥΡΟΥ 1974 Ο.Σ.ΣΠΑΤΩΝ

 

ΑΝΔΡΕΣ 50-54

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ. ΒΑΘΜΟΙ
1 ΒΟΥΡΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1970 Ε.Ο.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 18
2 ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1969 Ε.Ο.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 14
3 ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1968 Ε.Ο.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 12
4 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1969 Ο.Σ.ΣΠΑΤΩΝ 6
5 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΚΑΡΑΒΕΛΛΑΣ 1971 Σ.Ε.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ 0
6 ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ 1969 ΕΟ.Σ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 0
7 ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1970 ΕΟ.Σ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 0
8 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ 1969 Ο.Σ.ΣΠΑΤΩΝ 0
9 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 1968 Ε.Ο.Σ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0

 

ΑΝΔΡΕΣ 55-59

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ. ΒΑΘΜΟΙ
1 ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1965 Π.Ο.Α. 20
2 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ 1965 Ο.Σ.ΣΠΑΤΩΝ 6
2 ΛΑΙΟΣ ΒΑΙΟΣ 1963 Ο.Σ.ΣΠΑΤΩΝ 6
3 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ 1967 Σ.Ε.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ 0
3 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1965 Ε.Ο.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 55-59

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ. ΒΑΘΜΟΙ
1 ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 1963 Π.Ο.Α. 20
2 ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΤΖΟΦΛΙΑ 1963 Σ.Ε.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ 0

 

ΑΝΔΡΕΣ 60-64

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ. ΒΑΘΜΟΙ
1 ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1962 Ε.Ο.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 14

 

ΑΝΔΡΕΣ 65-69

ΘΕΣΗ ΗΜ. ΓΕΝ. ΒΑΘΜΟΙ
1 ΝΤΡΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1957 Ε.Ο.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 14
2 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΛΙΟΥΤΗΣ 1956 Ο.Σ.ΣΠΑΤΩΝ 6

 

 

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...