Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

4th ATHENS FYLI CLIMB FEST

21/04/2018 @ 10:00 - 22/04/2018 @ 21:00

O Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής σε συνεργασία με το Ν.Π. Πολιτισμού – Αθλητισμού του Δήμου Φυλής οργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ αναρρίχησης στις 21 & 22 Απριλίου 2018, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης.

Ένα φεστιβάλ που έχει γίνει πια θεσμός και ένα ραντεβού που δίνεται κάθε χρόνο στο αναρριχητικό πάρκο της Φυλής στη νοτιοδυτική Πάρνηθα. Για ακόμα μια χρονιά, το πρόγραμμα του είναι πλούσιο με σημαντικούς συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Sean Villanueva, ένας από τους καλύτερους Big Wall Climbers παγκοσμίως, καθώς και ο βραβευμένος σκηνοθέτης  αναρριχητικών ταινιών  Rus Vakrilov είναι μόνο  κάποια  από τα σημαντικά ονόματα που θα καλωσορίσουμε σε αυτήν την τέταρτη διοργάνωση του φεστιβάλ. Όλοι οι καλεσμένοι μας και σπουδαίοι αναρριχητές,   μεταξύ των οποίων και η Αργυρώ Παπαθανασίου, θα παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και των τεχνικών τους.

Για άλλους, σημαντικούς «αναρριχητικούς προορισμούς» στην Ελλάδα θα μας μιλήσουν φέτος οι προσκεκλημένοι μας  εκπρόσωποι από το Λεωνίδιο, σε μια ευρεία ανταλλαγή απόψεων για την ανάπτυξη της αναρρίχησης βράχου στην Ελλάδα. Η κ. Μαρία Παπαβασιλείου (Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Νότιας Κυνουρίας), η Ντίνα Δανεσή από την Panjika και Παναγιώτης Γεωργοστάθης από τον Αναρριχητικό-Ορειβατικό Σύλλογο Λεωνιδίου θα μας παρουσιάσουν την πορεία της αναρριχητικής κοινότητας στο Λεωνίδιο και την ανάπτυξη της αναρρίχησης εκεί.

Το διήμερο θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από εκπαιδευτές και βοηθούς εκπαιδευτές της Ε.Ο.Ο.Α. για όλα τα επίπεδα αναρριχητών, στα αναρριχητικά πεδία «Μικρή Βαράσοβα» και «Πλάτωσι αρχαρίων».

Αρχάριοι αναρριχητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα ανοικτά πεδία της Πάρνηθας υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών,  ενώ πλήθος ελλήνων και ξένων αναρριχητών θα λάβουν μέρος στον καθιερωμένο αναρριχητικό μαραθώνιο με έπαθλα δώρα χορηγών για τους νικητές.

Παράλληλα με τις αναρριχητικές δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα στο φεστιβάλ και ένα πλήθος υπαίθριων δράσεων όπως πεζοπορίες στα μονοπάτια της Πάρνηθας, yoga, via ferrata, slackline, νυχτερινή αναρρίχηση αλλά και προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, dj set parties και live

Για ακόμα μια χρονιά, το φεστιβάλ στηρίζεται στην ανιδιοτελή συμμετοχή εκπαιδευτών και βοηθών εκπαιδευτών της ΕΟΟΑ, αναρριχητών και θαυμαστών της αναρρίχησης, μελών και φίλων εθελοντών του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής.

Προγραμμα

 

Συνδιοργάνωση Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής & Ν.Π. Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Φυλής

(Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης)

Στο αναρριχητικό πάρκο Φυλής πραγματοποιείται  το Athens Fyli Climb Fest για 4η συνεχή χρονιά.  Φέτος προσκεκλημένοι μας είναι  ένας απ’ τους καλύτερους διεθνώς Big Wall climbers, τον Sean Villanueva, καθώς και ο βραβευμένος σκηνοθέτης αναρριχητικών ταινιών Rus Vakrilov.  Οι καλεσμένοι μας, θα παρουσιάσουν ένα μέρος της δουλειάς τους και των τεχνικών τους με βίντεο, όπως επίσης και η Αργυρώ Παπαθανασίου.  .

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/4/18
ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΕΣ
ΩΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Υπεύθυνοι εκπαιδευτές: Γιώργος Βουτυρόπουλος, Άκης Καραπετάκος & Βοηθός εκπαιδευτής: Βαγγέλης Κανάρης

ΧΩΡΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Υπεύθυνοι: Βοηθός εκπαιδευτής Μανώλης Φουνδουλάκης & Διονύσης Βασιλόπουλος

ΧΩΡΟΣ
10:00 – 18:00 Γνωριμία με την αναρρίχηση για νέους και αρχαρίους

Ελεύθερη αναρρίχηση, παρουσία εκπαιδευτών

Έμπειροι εκπαιδευτές της Ομοσπονδίας, με τον ανάλογο αναρριχητικό εξοπλισμό που θα διατεθεί (μποντριέ, κράνη, σχοινιά κλπ.), θα καθοδηγούν τους νέους και οποιον επιθυμεί να γνωρίσει στην πράξη την αναρρίχηση βράχου και να σκαρφαλώσει.

Για τους κάτω των 18 ετών που επιθυμούν να σκαρφαλώσουν, θα υπάρξει η προβλεπόμενη διαδικασία, εφόσον συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Συντονιστές: Γιώργος Βουτυρόπουλος & Άκης Καραπετάκος

 

Απαραίτητη η εγγραφή στη  ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ (Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς)  για συμμετοχή στις κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς.

 

Πεδία αρχαρίων στο Πλάτωσι

 

Πεδία:

Μικρή Βαράσοβα, Έπος, Πηγή Αβράμη και Πλάτωσι.

 

Αναρριχητικός μαραθώνιος

Ανοιχτός διαγωνισμός αντοχής σχοινοσυντροφιάς κατηγοριών: α. γυναικεία, β. ανδρική, γ. μεικτή,

σε κατηγορίες με βάση τη βαθμολογία:

1. έως 6C+

2. 7a και άνω

Έπαθλα ανά κατηγορία και κληρώσεις για τους συμμετέχοντες

Υπεύθυνοι αποτελεσμάτων: Διονύσης Βασιλόπουλος, Μανώλης Φουνδουλάκης

 

Απαραίτητη η παραλαβή από τη ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ στην Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς των εντύπων συμμετοχής στο Μαραθώνιο.

 

Με την εγγραφή δίνεται δώρο αναμνηστικό TShirt.

 

15:30 – 16:30

 

Παρουσίαση: Βασικοί παράγοντες-δεξιότητες για την προσωπική εξέλιξη στην αναρρίχηση

Η δραστηριότητα είναι ενημερωτική και υλοποιείται από βοηθό εκπαιδευτή της Ε.Ο.Ο.Α. Βοηθός Εκπαιδευτής: Βαγγέλης Κανάρης

Πλάτωσι αρχαρίων Παρουσίαση: Αναρρίχηση βράχου και ψυχολογία: Κίνητρα, αξιολόγηση δύσκολων καταστάσεων, λήψη αποφάσεων, στρατηγικές ρύθμισης του συναισθήματος. Η δραστηριότητα είναι ενημερωτική και υλοποιείται από εκπαιδευτή της Ε.Ο.Ο.Α. Βοηθός Εκπαιδευτής: Μανώλης Φουνδουλάκης Στο λιβαδάκι πριν τη Μικρή Βαράσοβα
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/4/18
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
9:00 Πεζοπορία στο δάσος της Φυλής

Δ.Πάρνηθα. Μονή Κλειστών – Σπήλαιο Πανός  (η πιο σύντομη και όμορφη διαδρομή για το σπήλαιο του Πάνα)

Συνάντηση στις 09:00, λίγο πριν την Μονή Κλειστών όπου ξύλινη πινακίδα με το χάρτη των μονοπατιών. Το μονοπάτι ανηφορίζει προς θέση Στράτι μέσα σε πευκόδασος, όπου σώζονται τμήματα αρχαίου δρόμου και με όμορφη  θέα στο Φρούριο Φυλής, συνεχίζει προς Κιάφα Μαρίστα  όπου αρχίζει η κατάβαση σε δάσος με έλατα προς το ρέμα της Γκούρας, περνώντας από σημεία που χρειάζεται προσοχή, περνά μέσα από την κοίτη  και καταλήγει στο Σπήλαιο του Πανός ή  «Λυχνοσπηλιά» ονομασία  λόγω των  πολυάριθμων λυχναριών, περί τα 2.000, που βρέθηκαν κατά την αρχαιολογική έρευνα, χώρος λατρείας του Πάνα στην αρχαιότητα. Επίσκεψη της πρώτης αίθουσας του σπηλαίου (απαιτείται φακός). Επιστροφή από την ίδια διαδρομή  στη Μονή Κλειστών. Ω.Π.: 3.30-4, Υ.Δ.: 370, Β.Δ.: 1+ (9.7χλμ.). Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του Συλλόγου: 210-2411148

Συντονιστής: Γιάννης Μαργώνης

Περιμετρικά της ορθοπλαγιάς ‘Αρμα. Σπήλαιο του Πάνα
10:00-18:00

 

Slackline από τους Νίκο Μητσάκη (CDC) και Κυριάκο Κυριακάκη. Ιμάντες διασκέδασης, δώρα και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Δωρεάν μαθήματα slackline – rodeoline – longline και διεξαγωγή διαγωνισμού με πλούσια δώρα από το Xρήστο Mωραϊτη και την Hybrid Slacklines

Πλάτωσι (αρχαρίων)
10:00-18:00

 

High-Line από τον Κυριάκο Κυριακάκη. Πλάτωσι αριστερά της σπηλιάς
13:00-14:30 Hatha yoga με ζωντανή μουσική στο δάσος. Δασκάλα γιόγκα η Λίλια Αγάθου! Μουσικοί  Γεράσιμος Κουτρούλης, Γιώργος Νικολουδάκης, Κώστας Αποστολέας και Μιχάλης Καγιώργης

(απαραίτητος εξοπλισμός: ατομικό στρωματάκι γιόγκα και πετσέτα)

Δάσος κάτω από τη Μικρή Βαράσοβα
 

19:00-19:30

 

 

Επίσημη Έναρξη

Χαιρετισμός Δημάρχου Φυλής

Χαιρετισμoί από τον Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής

Χαιρετισμός Προέδρου της Ε.Ο.Ο.Α.

Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς
19:30-20:00 Αναρριχητικοί προορισμοί: Η κ. Μαρία Παπαβασιλείου (Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Νότιας Κυνουρίας) παρουσιάζει το Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου ως μια πρωτοπόρο και καινοτόμα «Καλή Πρακτική» ανάδειξης του τόπου σε διεθνές επίπεδο! Η ομιλία της θα συνοδεύεται από παρουσίαση Powerpoint  (συνδυασμός κειμένων και φωτογραφιών)

 

Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς
20:00-21:00 Παρουσίαση από τον  Rus Vakrilov της ταινίας του “Dragon tail” και προβολή της ταινίας Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς
21:15-22:15 JD set από τον Felipe  ή μουσική από τους “Nomad Immune System and company”… Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς
22:30-… Νυχτερινή αναρρίχηση σε φωτισμένο αναρριχητικό πεδίο και μουσική

Συντονιστής: Δημήτρης Δερμεντζής

Πλάτωσι (σπηλιά)

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/4/18
ΑΡΧΑΡΙΟΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΕΣ
ΩΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΣ
10:00-18:00

 

Γνωριμία με την αναρρίχηση για νέους και αρχαρίους

Ελεύθερη αναρρίχηση, παρουσία εκπαιδευτών.

Έμπειροι εκπαιδευτές της Ομοσπονδίας, με τον ανάλογο αναρριχητικό εξοπλισμό που θα διατεθεί (μποντριέ, κράνη, σχοινιά κλπ.), θα καθοδηγούν τους νέους και οποιον επιθυμεί να γνωρίσει στην πράξη την αναρρίχηση βράχου και να σκαρφαλώσει.

Για τους κάτω των 18 ετών που επιθυμούν να σκαρφαλώσουν, θα υπάρξει η προβλεπόμενη διαδικασία, εφόσον συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Συντονιστές: Γιώργος Βουτυρόπουλος & Άκης Καραπετάκος

 

Απαραίτητη η εγγραφή στη  ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ (Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς)  για συμμετοχή στις κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς.

 

 

Πεδίο

Πλάτωσι (αρχαρίων)

Απαραί

Αναρριχητικός μαραθώνιος:

Ανοιχτός διαγωνισμός αντοχής σχοινοσυντροφιάς κατηγοριών: α. γυναικεία, β. ανδρική, γ. μεικτή,

σε κατηγορίες με βάση τη βαθμολογία:

1. έως 6C+

2. 7a και άνω

Έπαθλα ανά κατηγορία

Υπεύθυνοι αποτελεσμάτων: Διονύσης Βασιλόπουλος & Μανώλης Φουνδουλάκης

 

Απαραίτητη η παραλαβή από τη ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ στην Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς των εντύπων συμμετοχής στο Μαραθώνιο. Με την εγγραφή δίνεται δώρο αναμνηστικό TShirt

 

Πεδία Φυλής:

Πεδία:

Μικρή Βαράσοβα, Έπος, Πηγή Αβράμη και Πλάτωσι

16:00 – 17:00

 

Παρουσίαση για αρχάριους «Παιδί και βουνό»

Η δραστηριότητα είναι ενημερωτική και υλοποιείται από εκπαιδευτή της Ε.Ο.Ο.Α. Εκπαιδευτής:Τζώρτζης Μηλιάς

Πλάτωσι (αρχαρίων)

 

 

 

Παρουσίαση  «Αυτοδιάσωση σχοινοσυντροφιάς – Διάσωση δεύτερου, ανέλκυση/κατέβασμα» Η δραστηριότητα είναι ενημερωτική και υλοποιείται από εκπαιδευτή της Ε.Ο.Ο.Α.

Εκπαιδευτής: Κυρήκος Παπαϊωάννου

Πεδίο Μικρή Βαράσοβα

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/4/18
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
07:00 Via Ferrata Άρµα Δυτικής Πάρνηθας. Σκαµµένη στροφή – Παγανιά – νότιο & κεντρικό Άρµα – Σπηλιά Σαρρή – Κιάφα Καλαµαρά – Σκαµµένη στροφή (κυκλική) Διαδροµή µε δύσκολα σηµεία για γνώστες αναρρίχησης Συνάντηση στη Γραμματεία του Φεστιβάλ (Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς). Πεζοπορία µε ηµιαναρριχητικά περάσµατα σε µονοπάτι και via ferrata από εντυπωσιακή διαδροµή, ασφαλισµένη µε συρµατόσχοινα, στις δύο όχθες του φαραγγιού της Γκούρας. Η διαδροµή via ferrata δηµιουργήθηκε από τους Κώστα Λαφογιάννη, Φάνη Γκρόγκο και Χαράλαµπο Τάση, µε υποστήριξη από τον Αθηναϊκό Ορειβατικό Σύλλογο. Απαραίτητος ατοµικός εξοπλισµός: κράνος, µπωντριέ, καραµπίνερ ασφαλείας, 4 ιµάντες, σύστηµα απορρόφησης και καραµπίνερ ασφαλείας. Ω.Π.: 5-6, Β.Δ.: 3+ Περιορισµένος αριθµός συµµετεχόντων. Δηλώσεις συµµετοχής στα τηλέφωνα του Συλλόγου (210-2411148)

Συντονιστής: Κωστής Λαφογιάννης Βοηθός εκπαιδευτής (Α.Ο.Σ.).

Φαράγγι Γκούρας – περιμετρικά ορθοπλαγιάς Άρμα
09:00 Δ.Πάρνηθα: Φυλή-Διπόταμα-Φρούριο Φυλής  (4ο  Φεστιβάλ Αναρρίχησης – Πεζοπορική διαδρομή) Χαρακτηρισμένη «Πράσινη πολιτιστική διαδρομή» από το υπουργείο Πολιτισμού.

Συνάντηση λίγο μετά την Χασιά (πριν την ταβέρνα το Αρχοντικό), όπου ξύλινη πινακίδα με το χάρτη της διαδρομής. Πεζοπορία σε πευκάδασος από μονοπάτι προς «Διπόταμα», στη συμβολή των ρεμάτων της Γκούρας (ή Γιαννούλας) και της Θοδώρας. Στη συνέχεια η διαδρομή ανηφορίζει παράλληλα με το Ρέμα της Θοδώρας, περνά από λαξευμένους στο βράχο αρχαίους υδραύλακες, τμήμα αρχαίου δρόμου και καταλήγει στο Φρούριο Φυλής (850μ.), (6.7 χλμ.). Περιήγηση στο Φρούριο Φυλής και επιστροφή από την ίδια διαδρομή  στην Φυλή (330μ.). Ω.Π.: 4-5, Υ.Δ.: 520, Β.Δ.:1+ (13,4χλμ.)

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του Συλλόγου: 201-2411148

Συντονιστής: Νίκος Πολίτης

Δάσος Φυλής

 

10:00-18:00 Slackline από τους Νίκο Μητσάκη (CDC) και Κυριάκο Κυριακάκη. Ιμάντες διασκέδασης και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Δωρεάν μαθήματα slackline – rodeoline – longline και διεξαγωγή διαγωνισμού με πλούσια δώρα από το Xρήστο Mωραϊτη και την Hybrid Slacklines

Πλάτωσι (αρχαρίων)
10:00-18:00 High-Line από τον Κυριάκο Κυριακάκη Πλάτωσι αριστερά της σπηλιάς
13:00-14:30 Μάθημα  Hatha Yoga για όλα τα επίπεδα. με τους Κωσταντίνο Γραφανάκη και Λία Κωνασταντινίδη

(απαραίτητος εξοπλισμός: ατομικό στρωματάκι γιόγκα και πετσέτα)

Δάσος κάτω από τη Μικρή Βαράσοβα
18:30 Λήξη φεστιβάλ 

Σύντομος χαιρετισμός μελών οργανωτικής επιτροπής και εκπροσώπους του Δήμου.

Αποτελέσματα μαραθωνίου αγώνα αναρρίχησης από τους Διονύση Βασιλόπουλο και τον Μανώλη Φουνδουλάκη. Ανακήρυξη νικητών, απονομή επάθλων.

Πλατεία παλιού Δημαρχείου Φυλής
19:00-19:30 Λεωνίδιο και  «Πάντζικα» ένα πείραμα για την αναρρίχηση σε εξέλιξη. Από τη Δανεσή Ντίνα, μέλος του Συνεταιρισμού Panjika και του Α.Ο.Σ.Λ. (Αναρριχητικού-Ορειβατικού Συλλόγου Λεωνιδίου) και το Γεωργοστάθη Παναγιώτη, μέλος Α.Ο.Σ.Λ.

 

Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς
19:45-21:00 Η Αργυρώ Παπαθανασίου παρουσιάζει τις τελευταίες της αναρριχήσεις στην Κολομβία (15’)

Ο  Sean Villanueva παρουσιάζει βίντεο από τις αναρριχήσεις του

Πλατεία παλιού Δημαρχείου Φυλής

 

 

Καθ’όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, στους χώρους γύρω από τα αναρριχητικά πεδία, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να συμμετέχουν και σε άλλες υπαίθριες (outdoor) δραστηριότητες,  όπως γιόγκα, πεζοπορίες, via ferrata,  slackline κτλ. με την καθοδήγηση έμπειρων επαγγελματιών, που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ ως χορηγοί. Οι αφετηρίες ή ο τόπος δραστηριότητας αναφέρονται στο πρόγραμμα

 

Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν με την αμέριστη συμπαράσταση Εκπαιδευτών, Βοηθών Εκπαιδευτών και έμπειρων αναρριχητών, οι οποίοι θα βοηθήσουν εθελοντικά:  Αλέκος Ασημακόπουλος, Βουτυρόπουλος Γεώργιος, Γιώργος Γερόλυμος,  Δαγδιλλέλης Πέτρος,   Ευαγγελίδης Χρήστος, Κανάρης Βαγγέλης,  Καραπετάκος Άκης, Μηλιάς Τζώρτζης, Κούκης Γιώργος, Γιώργος Κουνιάκης, Κώστας Μουγκολιάς, Μπακάλης Δημήτρης, Παλαπάνογλου Ιπποκράτης, Παπαϊωάννου Κήρυκος, Στραβογένης Διονύσης,  Τσίτσικας Δημήτρης, Φουνδουλάκης Μανώλης, Χορμοβίτη Μαριγώ και άλλοι των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν αργότερα.

 

Οργανωτικοί Υπεύθυνοι: Διονύσης Βασιλόπουλος (τηλ.: 6974358305) & Βαγγέλης Κανάρης (τηλ. 6973737696). Μέλη Οργανωτικής Ομάδας: Δελής Στέλιος, Δερμεντζής Δημήτρης,  Μπαλιούσκα Μαρία, Παναγάκη Ελεωνόρα, Φέτση Αγγέλα, Φουνδουλάκης Μανώλης Εκπαιδευτές Οργανωτικοί Υπεύθυνοι:, Βουτυρόπουλος Γιώργος, Καραπετάκος Άκης.

 

Γραμματεία: Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς.

 

Κεντρικός χώρος εκδηλώσεων, Πλατεία παλιού Δημαρχείου Χασιάς.

 

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα παρευρίσκονται: Κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού (με κινητό ιατρείο) για την κάλυψη της εκδήλωσης, ομάδα εκπαιδευτών διασωστών της Ε.Ο.Ο.Α., κλιμάκιο της Ελληνικής Ε.Ο.Δ. Αττικής κλπ.

 

Χώρος φιλοξενίας αναρριχητών εκτός Αττικής: Θα υπάρχει η δυνατότητα διανυκτέρευσης αναρριχητών εκτός Αττικής σε σκηνές σε διαμορφωμένο χώρο κοντά στα βράχια της Τροκάνεζας

 

Χορηγοί 2018: Στην εκδήλωση δώρα και έπαθλα στους αναρριχητές θα προσφέρουν οι χορηγοί: (θα ανακοινωθούν στο τετράπτυχο που θα κυκλοφορήσει σύντομα)

 

Όλοι όσοι συμμετέχουν και σκαρφαλώνουν κατά το διήμερο 21-22/4/2018 αποδέχονται απαραίτητα ότι: «ο κάθε αναρριχητής σκαρφαλώνει αποκλειστικά με δική του ευθύνη  και είναι απόλυτα υπεύθυνος για τους χειρισμούς του, αναλαμβάνοντας την ατομική ευθύνη των πράξεών του. Οι παρόντες εκπαιδευτές και μέλη του Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής έχουν αποκλειστικά συμβουλευτικό και υποστηρικτικό ρόλο».

 

Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για την αναρρίχηση στα πλαίσια του Φεστιβάλ.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21/04/2018 @ 10:00
Τέλος:
22/04/2018 @ 21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Ιστότοπος:
http://eposfilis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=798&Itemid=594

Χώρος Διεξαγωγής

Φυλή
Greece
Τηλέφωνο:
210 2411148

Διοργανωτής

ΕΠΟΣ Φυλής
Τηλέφωνο:
210 2411148
Email:
eposfilis@gmail.com
Ιστότοπος:
http://eposfilis.gr/