Επιστρέφουν Sadpara και Snorri. Επόμενο παράθυρο στις 1/2.

Ο Α. Συκάρης, με του J. Snorri και Ali Sadpara χθες, λίγο πριν οι τελευταίοι δυο ξεκινήσουν για κορυφή.

Επιστρέφουν τελικά οι Sadpara και Snorri, λόγω του επικείμενου κακού καιρού.

Με την πρόγνωση να δείχνει άσχημο καιρό τις επόμενες ώρες, η ομάδα των Ali και Sajid Sadpara και Jhon Snorri, επιστρέφει, για να περιμένει το επόμενο «παράθυρο» καιρού.

Η ομάδα ξεκίνησε χθες και ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει μαζί τους και ο Αντώνης Συκάρης, ο οποίος τελικά το ακύρωσε μιας και το παράθυρο ήταν πολύ σφιχτό και η έκβαση της προσπάθειας οριακή, όπως και αποδείχθηκε. Σχεδίαζαν με ολονύκτια ανάβαση να φτάσουν κορυφή αύριο στις 9 το πρωί (τοπική ώρα), αλλά σε επικοινωνία με την Κατασκήνωση Βάσης, ενημερώθηκαν για τον καιρό και φυσικά αποφάσισαν να επιστρέψουν.

Η κατάσταση στην κατασκήνωση βάσης, είναι πολύ σκληρή, με θερμοκρασίες -20ºC καθημερινά, κάτι που σιγά – σιγά προσθέτει κούραση στους ορειβάτες, που ήδη έχουν κλείσει ένα μήνα παραμονής σε υψόμετρο 5000μ+.

Σε επικοινωνία σήμερα με τον Α. Συκάρη, μας επιβεβαίωσε ότι το επόμενο παράθυρο προβλέπεται για την 1/2 και ότι θα προσπαθήσει να είναι σε καλή κατάσταση προκειμένου να ξεκινήσει για κορυφή.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...