Ανοίγει η σεζόν, με αγώνα ορειβατικού σκι στις 19/12 στη Βασιλίτσα

vasilitsa 2021
Η Βασιλίτσα προχθές 7/12. Φωτο: N. Karolos

Με τα πρώτα χιόνια να έχουν ήδη πέσει στα περισσότερα βουνά της χώρας και τις καιρικές προβλέψεις να είναι αισιόδοξες, οι λάτρεις του ορειβατικού σκι ετοιμάζονται για Βασιλίτσα.
Στα πλαίσια του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορειβατικού Σκι της ΕΟΟΑ, ο ΕΟΣ Βόλου διοργανώνει Κάθετο Αγώνα. Η διοργάνωση θα γίνει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, την επόμενη Κυριακή 19/11. Ήδη η Βασιλίτσα έχει βάλει 30+cm χιόνι και οι καιρικές προβλέψεις είναι αρκετά ευοίωνες.

Ο αγώνας θα έχει και open κατηγορία, δηλαδή θα μπορούν να συμμετάσχουν χιονοδρόμοι χωρίς αθλητικό δελτίο, το κόστος συμμετοχής είναι 10€ και όσοι θέλετε να τρέξετε πρέπει να το δηλώσετε μέχρι την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στο email:
eosvolou@gmail.com και κοινοποίηση στο info@eooa.gr και vvouts@pe.uth.gr. Τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...