Αναρριχητική συνάντηση στα Στενά του Νέστου

nestos climbing greece

Μια αναρριχητική συνάντηση, αλλά με αρκετές, ενδιαφέρουσες, παράλληλες δραστηριότητες, συνδιοργανώνουν οι σύλλογοι Ε.Ο.Σ. Ξάνθης και Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής.

Το 2ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ στη περιοχή του ποταμού Νέστου στις 8 και 9 Ιουνίου στα «Θρακικά Τέμπη» του Νέστου, θα γίνει σε μια υπέροχη τοποθεσία με μεγάλο αριθμό αναρριχητικών διαδρομών, πολύ καλή ποιότητα του βράχου, εύκολη πρόσβαση και μεγάλη ποικιλία διαδρομών για όλα τα επίπεδα. Όλα αυτά κατατάσσουν τα πεδία του Νέστου στα σημαντικότερα και ομορφότερα πεδία σπορ αναρρίχησης στην Ελλάδα. Εκτός του καθαρά αναρριχητικού κομματιού της συνάντησης, οι λάτρεις της φύσης μπορούν να αθληθούν και να διασκεδάσουν, επιλέγοντας το σπορ που τους ταιριάζει όπως, πεζοπορία, ποδήλατο, Canoe Kayak ή ακόμη και κάνοντας slack line, flying fox ή παίζοντας στην πανέμορφη παραλία του ποταμού. Οι διοργανωτές, με τη μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, στοχεύουν να προσελκύσουν ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών και όχι μόνο αναρριχητές.

Έτσι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα υπάρχει η δυνατότητα για παράλληλες δραστηριότητες, όπως:
• Πεζοπορία στα Στενά του Νέστου
• Yoga στην παραλία της Γαλάνης
• Flying fox
• Canoe kayak
• Αναρρίχηση σε τεχνιτό τοίχο
Περισσότερες πληροφορίες και το ακριβές πρόγραμμα, εδώ.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...