Αναρρίχηση και άγρια ζωή

Ενημέρωση για την προστασία της άγριας πανίδας των βράχων!

meteora_ornithologiki

Στο φιλόξενο χώρο του Climb in Meteora, με τη συνεργασία της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας και τα προγράμματα LIFE “Bonelli eastMed” για τον Σπιζαετό και “ΖΩΗ για τον Ασπροπάρη”, θα γίνει αύριο 1/4, μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση – ενημέρωση. Θέμα της, η συνύπαρξη της αναρρίχησης με την άγρια ζωή και συγκεκριμένα την άγρια ζωή των βράχων και στόχος της η ενημέρωση των αναρριχητών με σκοπό να μην διαταράσσει η δραστηριότητα τους αυτήν την άγρια ζωή.

Μια σημαντική εκδήλωση, για ένα θέμα που πρέπει όλη η αναρριχητική κοινότητα να δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία. Όσοι λοιπόν είστε αύριο στην Καλαμπάκα και τη γύρω περιοχή, ας περάσετε το βράδυ στις 8 από το Climb in Meteora (Τρικάλων 47 – εντός στοάς). Σαν οιωνός, ο αρσενικός του τελευταίου ζευγαριού Ασπροπάρηδων που έχει απομείνει στα Μετέωρα, τα κατάφερε και φέτος και έφτασε στον αγαπημένο του Μετεωρίτικο βράχο!

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...