Ακύρωση 34ης ΠΑΣ και αναβολή του αγώνα στη Σαρακίνα.

anavoli 34hs panellhnias anarrixitikis synantisis

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών, η ΕΟΟΑ αποφάσισε να αναβάλλει την 34η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση που θα γινόταν το ΣΚ που έρχεται 16-17/9.

Η συνάντηση μάλλον θα ακυρωθεί οριστικά λόγω της κατάστασης, ενώ ο αγώνας αναρρίχησης στη Σαρακίνα για το Κύπελλο, μεταφέρεται στις 28/10. Τέλος το σεμινάριο επιμόρφωσης των εκπαιδευτών και το Συνέδριο/Γ.Σ. της Βαλκανικής Ένωσης Ορειβασίας (BMU) θα γίνει κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί.

Η ανακοίνωση της ΕΟΟΑ

Προς τα Σωματεία, τους αθλητές και τους αναρριχητές βράχου

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της κεντρικής Ελλάδας, δεν μπορούμε παρά να συμπάσχουμε με τον ανθρώπινο πόνο που προκάλεσαν αυτές.
Μετά τον ολέθριο αφανισμό μεγάλου ποσοστού των δασών μας αυτό το καλοκαίρι, οι πλημμύρες ήταν η επιτομή της ανθρώπινης δυστυχίας αφού ευθύνονται και για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών, περιουσιών, καταστροφών πόλεων, χωριών και σημαντικά μεγάλου ποσοστού του έφορου Θεσσαλικού κάμπου μετατρέποντάς τον σε λίμνη θανάτου.
Συμμεριζόμενοι αυτό τον όλεθρο αναβάλουμε τον προγραμματισμένο αγώνα αναρρίχησης βράχου για τις 28/10/23 και την 34η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση (θα ανακοινωθεί αργότερα τυχόν νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της) καθώς, στα Μετέωρα, βρισκόμενα στην “καρδιά” της Ελλάδας και σε απόσταση αναπνοής από την εξελισσόμενη τραγωδία, δεν θα συμβάλουμε να γίνουν αυτή την δυσκολη περίοδο τόπος αναρριχητικής γιορτής αλλά πένθους και προσευχής για τους συνανθρώπους μας.

❗Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο επιμόρφωσης των εκπαιδευτών και το Συνέδριο/Γ.Σ της Βαλκανικής Ένωσης Ορειβασίας (BMU).

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...