ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το anevenontas.gr διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των εντύπων του, καθώς και άλλων συναφών εντύπων, μέσω του διαδικτύου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, ο αριθμός του σταθερού ή κινητού σας τηλεφώνου (κατά προτίμηση το κινητό, ώστε να υπάρχει δυνατότητα ειδοποιητήριου SMS, μόλις η αποστολή φτάσει στο κατάστημα ΕΛΤΑ που σας εξυπηρετεί), η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ.

Το anevenontas.gr, υπακούoντας πιστά στις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση, ούτε με κανέναν τρόπο να αποκαλύψει, δημοσιοποιήσει, πωλήσει, ανταλλάξει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση σας από το www. anevenontas.gr, όλες οι πληρωμές γίνονται με αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ.
Τα προϊόντα της παραγγελίας σας θα βρίσκονται στο κατάστημα ΕΛΤΑ που σας εξυπηρετεί, εντός τριών (σύνηθες) με πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής τους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με κάρτα, μπορείτε να το κάνετε στο κατάστημα ΕΛΤΑ κατά την παραλαβή.

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:
Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν συστημένα με απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ). Η παραλαβή τους γίνεται από το κατάστημα ΕΛΤΑ που εξυπηρετεί τη διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση που επιθυμείτε παραλαβή στη διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει (courier), αυτό γίνεται κατόπιν συνεννόησης, οπότε παρακαλούμε επικοινωνήστε στο info@anevenontas.gr
Ο χρόνος αποστολής είναι 1 – 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Το πάγιο κόστος της αποστολής είναι 5.20 ευρώ, εκτός αν προβλέπεται διαφορετικά.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:
Στις τιμές περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (6% για βιβλία και περιοδικά, 24% για τους χάρτες).

ΔΙΑΦΟΡΑ:

  1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  2. Ευθύνη anevenontas.gr: To anevenontas.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του.

Σε περίπτωση πάντως που αποδεδειγμένα ανεβρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

  1. Διαφημιστικά μηνύματα: Το anevenontas.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ. με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Το anevenontas.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

4. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του anevenontas.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

error: Προσοχή!
olympos klasikes anavaseis kai pezopories
fjall Raven popup