Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
Sport πεδία
Οδηγός για τα sport πεδία της χώρας μας.
Κυριακή 25/04/10 16:25
ΛΑΓΚΑΔΑ
Περισσότερα

Η Λαγκάδα απλά είναι ένα πεδίο που πρέπει κάποιος να επισκεφτεί. Έχει καλό βράχο, είναι σε βουνό και το καλοκαίρι έχει δροσιά, το τοπίο είναι πολύ όμορφο, έχει δεκάδες διαδρομές και σε όλες τις δυσκολίες, η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και γρήγορη και τέλος η γύρω περιοχή είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες.

.
 
Κυριακή 25/04/10 16:25
Μαγνησία - Κωφοί
Περισσότερα

Διαδρομές με σχετικά μεγάλο ανάπτυγμα, πολύ τεχνικά περάσματα, εκρηκτικότητα και αντοχή στη δύναμη, ισορροπία, …συνυφασμένα με μεγάλη άρνηση, κάνουν αυτό το πεδίο ξεχωριστό, ένα μεγάλο βήμα μπροστά για την αναρριχητική κοινότητα της Μαγνησίας και όχι μόνο!

.
 
Κυριακή 25/04/10 16:25
Πύλη - Μικρό Φαράγγι
Περισσότερα

Από τα αγαπημένα πεδία των αναρριχητών είναι αυτό στο Μικρό Φαράγγι της Πύλης Τρικάλων. Καλός βράχος, πολλές διαδρομές σε όλες τις δυσκολίες και βέβαια αυτό που θέλουν όλοι: σκιά τις ζεστές ημέρες και ώρες του καλοκαιριού.

.
 
Κυριακή 25/04/10 16:25
Μουζάκι
Περισσότερα

Το Μουζάκι είναι αναμφίβολα από τα πλέον δημοφιλή αναρριχητικά πεδία. Εδώ και δέκα χρόνια αποτελεί πόλο έκξης για τους σημαντικότερους έλληνες -και όχι μόνο- αναρριχητές. Αλλά αυτό δε φτάνει: το Μουζάκι έχει κάτι για όλους εσάς, ακόμα και  αν ξεκινάτε τώρα, τη κάθετη δραστηριότητά σας, θα βρείτε σίγουρα πολλά να κάνετε εδώ.

.