Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
Crux
Sport γραμμές για κάθε επίπεδο.
Τετάρτη 09/03/11 14:47
Κωφοι (βόρειο τμήμα) Σπηλιόρεμα Μαγνησίας-All day long

Περισσότερα

ΚΩΦΟΙ - Βόρειο τμήμα
"All day long" 7c

Η διαδρομή «all day long» βρίσκεται στο βόρειο πεδίο στο Σπηλιόρεμα. Το πεδίο αυτό είναι προς το παρόν, το μέλλον της Μαγνησίας στην σπορ αναρρίχηση. Μέχρι σήμερα υπάρχουν 15 διαδρομές με αρκετά δυνατά project. Αξίζει να το επισκεφτείτε!

.
 
Τετάρτη 02/02/11 14:36
Σέσι Υμηττού- Άρωμα Υμηττού 7a

ΠερισσότεραΣέσι Υμηττού- Άρωμα Υμηττού 7a

Στο Σέσι βρίσκεται μια απ’ τις πιο όμορφες και δημοφιλείς διαδρομές του Υμηττού. Ελίσσεται πάνω σ’ ένα μασίφ τοίχο με μικρά πατήματα και πιασίματα και συγκεκριμένες κινήσεις που προσφέρει ντελικάτο σκαρφάλωμα. Όποιος επιζητεί όμορφες γραμμές στα βράχια της Αττικής σ’ αυτή τη δυσκολία το άρωμα του Υμηττού πρέπει να ’ναι μια απ’ τις επιλογές του.Η Εύα Μόσχοβιτς μας δείχνει πως να τη σκαρφαλώσουμε.

 

.
 
Κυριακή 25/04/10 16:25
Αλογόπετρα - Αραλού
Περισσότερα

ΑΛΟΓΟΠΕΤΡΑ  – «Αραλού 7c».

Η Αραλού βρίσκεται σ΄ένα από τα πιο must sport αναρριχητικά πεδία της Αττικής, την Αλογόπετρα (σπηλιά Ρούσσου) και έχει χαρακτηριστεί ώς διαδρομή διαμάντι απ’ όσους αναρριχητές την έχουν επαναλάβει - Αθηναίους και μή.

.
 
Κυριακή 25/04/10 16:25
Καλυμνος - Sardonique
Περισσότερα

ΚΑΛΥΜΝΟΣ - Οδύσσεια
"Sardonique" 8a/a+.

Η Κάλυμνος έχει καθιερωθεί τώρα πια ως ένας από τους πιο hot προορισμούς του κόσμου για σκαρφάλωμα...και διακοπές. Εκατοντάδες διαδρομές και δεκάδες αναρριχητικά πεδία είναι στη διάθεση του κάθε αναρριχητή. Σ' ένα από αυτά, από τα πιο δημοφιλή του νησιού, την Οδύσσεια βρίσκεται η διαδρομή "Sardonique".

.
 
Κυριακή 25/04/10 16:25
Μουζάκι - Athlos 7c+/8a
Περισσότερα

ΜΟΥΖΑΚΙ - Πεδίο Β
"Athlos" 7c+/8a.

Το Μουζάκι είναι ένα πεδίο που πολλές φορές έχουμε παρουσιάσει στο «Α». Και δικαίως μια και είναι ένας must προορισμός για τους sport climberi κάθε επιπέδου. Αν το επίπεδό σας φτάνει έως το 7c+/8α η «Άθλος» δεν πρέπει να λείψει από το κατάλογο των project σας.

.
 
Κυριακή 25/04/10 16:25
Άρμα - Επισκέπτης 7c
Περισσότερα

ΑΡΜΑ 
"Επισκέπτης" 7c

Το Άρμα είναι το μοναδικό sport πεδίο τη Αττική και ένα από τα ελάχιστα που μπορούν να χαρακτηριστούν ώς multi pitch. Τρείς και τέσσερις σχοινιές δύσκολου σκαρφαλώματος σε ένα φανταστικό περιβάλλον, με μηδέν πρόσβαση (10΄).

.