Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
Mount Olympus Summits - Μια εικονική περιήγηση στις ψηλότερες κορυφές του Ολύμπου
Πέμπτη 19/11/15 13:13

dt-3-2To project Mount Olympus Summits 360ο είναι µια προσπάθεια του φωτογράφου Μπάµπη Γκιριτζιώτη να δημιουργήσει μια εικονική περιήγηση φωτογραφίζοντας και παρουσιάζοντας τη θέα από τις 55 ψηλότερες κορυφές του Ολύμπου, οι οποίες βρίσκονται πάνω τα 2.000m υψόμετρο.

.

Η καταγραφή των κορυφών και η αποτύπωσή τους ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2015. Η διαδικασία απεικόνισης σε 360ο απαιτεί πάνω από 50 αναβάσεις στις κορυφές του Ολύμπου, τουλάχιστον 200 ημέρες διαμονής στο βουνό, ενώ αναμένεται να διαρκέσει πάνω από 12 μήνες.


Mέσα από τη σελίδα www.mountolympussummits.com ο επισκέπτης θα μπορεί να περιηγηθεί κορυφή προς κορυφή και να απολαύσει την θέα από το ψηλότερο βουνό-σύμβολο της Ελλάδας. Η ιστοσελίδα θα περιλαμβάνει επίσης πλούσιο φωτογραφικό υλικό, 360ο videos, Time lapses, εμπειρίες του φωτογράφου από τις αναβάσεις του καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για το βουνό των θεών. Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα παρακουλούθησης της πορείας του project, μέσα από το Blog του website, από τα social media αλλά και από την επίσημη σελίδα του Visit Greece.


dt-1Σκοπός είναι να παρουσιαστούν γνωστές και άγνωστες, για πολλούς, ομορφιές του Ολύμπου και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την ορεινή πλευρά της Ελλάδας, καθώς η άγρια ομορφιά του Ολύμπου αποτελεί πόλο έλξης για έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.


Ένα απολαυστικό νοερό ταξίδι για τους λάτρεις της φύσης, της περιπέτειας, της ιστορίας, του πολιτισµού, του αθλητισµού, του τουρισµού, της φωτογραφίας και της Ελλάδας.

(4 ψήφοι, μέση τιμή 4.75 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας