Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
Συνεργασία της THE NORTH FACE με τον Άρη Θεοδωρόπουλο
Πέμπτη 06/03/14 15:21

TNF_Aris_Theodoropoulos_1
Η ομάδα της The North Face, αυξάνεται και πληθύνεται, καθώς στο δυναμικό της εντάσσεται ένας ακόμα αθλητής, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του ορεινού αθλητισμού. Συγκεκριμένα, η The North Face συνεργάζεται πλέον, με τον επαγγελματία Εκπαιδευτή Ορειβασίας & Αναρρίχησης και Οδηγό Βουνού, Άρη Θεοδωρόπουλο.

.

 

Ο Άρης Θεοδωρόπουλος έχει συμβάλλει με το έργο του, στην ανάπτυξη και διάδοση της ορειβασίας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη ευαισθησία στην ανάδειξη της Καλύμνου, ως δημοφιλούς αναρριχητικού προορισμού παγκοσμίως. Άλλωστε, στην Κάλυμνο, διοργανώνεται κάθε χρόνο το The North Face Kalymnos Climbing Festival, με την συμμετοχή αθλητών αναρρίχησης από όλο τον κόσμο. Το πάθος του Άρη για εξερεύνηση, καθώς και η εμπειρία και οι γνώσεις του σε θέματα που αφορούν το βουνό, οδήγησαν την κορυφαία στο είδος της, εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο, The North Face, να συνάψει συνεργασία μαζί του.

Από το 1989, διευθύνει τις Σχολές Ορειβασίας & Αναρρίχησης του ΕΟΣ Αχαρνών, με πρωτοποριακά προγράμματα εκπαίδευσης που έχουν δημιουργήσει παράδοση και έχουν αναδείξει πολλούς από τους σημαντικότερους ορειβάτες και αναρριχητές στη χώρα μας. Παράλληλα, έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης, ενώ έχει διευθύνει τις Σχολές Αναρρίχησης και Διάσωσης του Ελληνικού Στρατού των Ειδικών Δυνάμεων.

Ο Brand Manager της The North Face, κ. Μανώλης Μαυροειδής, δήλωσε σχετικά με τη νέα αυτή συνεργασία: «Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες για έναν επαγγελματία ορειβάτη και αναρριχητή είναι πολλές. Για το λόγο αυτό, έχουμε αποφασίσει να στεκόμαστε πάντα δίπλα σε ανθρώπους όπως είναι ο Άρης, προκειμένου να τους παρέχουμε την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζονται στις αποστολές τους. Η The North Face συνεχίζει να επενδύει πάντα στοχευμένα σε Βrand Ambassadors που έχουν την εμπειρία και τη γνώση στο χώρο τους, αλλά πάνω απ’ όλα, ασπάζονται την παγκόσμια φιλοσοφία της εταιρείας μας.»

(2 ψήφοι, μέση τιμή 3.00 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας