Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
"Έφυγε" ο Λουκάς Γιαννακούλης
Σάββατο 07/12/13 13:56

gianakoulis
Έχασε τελικά χθες το πρωί τη μαχη με το θάνατο ο Λουκάς Γιαννακούλης, μετά από πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε πριν μια εβδομάδα σε αγώνα αυτοκινήτων στη Χαλκιδική.

.

 

Ο Λουκάς Γιαννακούλης γεννήθηκε το 1960 και ξεκίνησε τις ορειβατικές και αναρριχητικές του δραστηριότητες σα φοιτητής στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του 70.

Έκτοτε παρέμενε ενεργός στον ορειβατικό χώρο. Άνοιξε και επανέλαβε πολύ σημαντικές διαδρομές σε όλη την Ελλάδα (Μετέωρα, Λεωνίδιο, Βαράσοβα κ.α.) και είχε πολύ σημαντικές αναρριχήσεις στις Άλπεις  (Mont Blanc, Δολομίτες), ενώ ασχολήθηκε και με την αγωνιστική αναρρίχηση ήδη από την γέννησή της στην Ελλάδα στις αρχές του 90. Το 1985 είχε πάρει μέρος στην πρώτη ελληνική αποστολή στα Ιμαλάια (ΕΟΣ Αθηνών - Annapurna South).

Πολύ αγαπητός και δραστήριος στον ορειβατικό χώρο, ο Λουκάς Γιαννακούλης ήταν Οδηγός Βουνού και μέλος του ΣΕΟΒ. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στο ναό της Αγ. Φιλοθέης στις 3μμ.

Η ορειβατική οικογένεια θα έχει πάντα τη καλή ανάμνησή του.

(1 ψήφος, μέση τιμή 5.00 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας