Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
Ένα νέο μονοπάτι στη Δυτική Πάρνηθα.
Δευτέρα 11/11/13 14:26

_ZER5463jpegΈνα ακόμα μονοπάτι καθάρισε και σήμανε ο δραστήριος ΕΠΟΣ Φυλής και το ενέταξε στο δίκτυο μονοπατιών της Δυτικής Πάρνηθας. Το μονοπάτι, επιλέχτηκε να καθαριστεί στα πλαίσια καλλιέργειας του ορειβατικού ενδιαφέροντος αλλά και της ανάδειξης των μονοπατιών της περιοχής, πολλά από τα οποία υπήρξαν τμήματα αρχαίων δρόμων και συνδέουν ιστορικά μνημεία και τοποθεσίες γνωστές από την αρχαιότητα.

.

 

Το μονοπάτι που ξεκινά από τη Χασιά και καταλήγει στο φρούριο Φυλής, αποτελεί τμήμα του δικτύου μονοπατιών ορεινής πεζοπορίας της Δυτικής Πάρνηθας που συντηρεί ο Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής. Υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριληφθεί σε μικρής ή μεγάλης διάρκειας διαδρομές διαφόρων δυνατοτήτων. Βρίσκεται εξ ολοκλήρου σε αναγεννημένο και καταπράσινο δάσος με πεύκα και αν πεζοπορήσετε άνοιξη, (Μάϊο), θα έχετε συντροφιά σας το κελάρυσμα του νερού από τα ρυάκια καθώς θα διασχίσετε κάμποσες φορές τις κοίτες τους. Δείτε τη διαδρομή εδώ.

(2 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας