Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
ALPAMAYO PRO Trail LAB - ένας απολογισμός
Δευτέρα 02/12/13 19:35

AlpamayoPRO_TRAIL_LAB_1_090jpegΌλα πήγαν κατ ευχή για το 1ο χειμερινό camp ορεινού τρεξίματος που διοργάνωσε το κατάστημα AlpamayoPRO το τριήμερο 29/11 – 01/12 στην Πάρνηθα.

.

 

Σε ένα γεμάτο και χορταστικό τριήμερο και με τον καιρό ιδανικό για τρέξιμο, οι συμμετέχοντες στην σχολή ALPAMAYO PRO Trail LAB είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και να προπονηθούν, σε ένα εντυπωσιακό ορεινό περιβάλλον, μαθαίνοντας τα βασικά μυστικά του ορεινού τρεξίματος από κορυφαίους αθλητές του είδους. Επικεφαλής τους ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, παγκόσμιας κλάσης δρομέας της Salomon και αθλητής του ALPAMAYO PRO και ο Νίκος Κωστόπουλος στενός συνεργάτης και αθλητής της Salomon Hellas.

Τη σχολή υποστήριξαν η γαλλική εταιρεία Petzl και η εδώ αντιπροσωπεία της ΔΗΜΚΑ ΑΕ, που εξόπλισαν τις νυκτερινές εξορμήσεις της σχολής με τους τελευταίας τεχνολογίας φακούς κεφαλής Tikka RXP, η High5 με τον αντιπρόσωπο της Θοδωρή Ζάχο για την κάλυψη των αναγκών των αθλητών σε ενεργειακά τρόφιμα, οι διατροφολόγοι του Χαροκόπειου πανεπιστημίου Σταμάτης Μουρτάκος και Στάθης Βασιλείου με το εξαιρετικό σεμινάριο αθλητικής διατροφής, ο Τάκης Τσογκαράκης του ADVENDURE και τέλος, το ορεινό καταφύγιο Φλαμπούρι που φιλοξένησε τη διοργάνωση στους ζεστούς χώρους του.

Μέσω του χειμερινού camp που ήταν και η πρώτη δραστηριότητα της σχολής ορεινού τρεξίματος ALPAMAYO PRO Trail LAB δόθηκε μια πρώτη ιδέα για τις δραστηριότητες του ALPAMAYO PRO και των συνεργατών του για την επόμενη χρονιά! Έπεται και συνεχεία…

Keep on running

(3 ψήφοι, μέση τιμή 2.33 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας