Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
7ο ALPAMAYO PRO TrailRace
Τρίτη 21/05/13 09:27

_ZER9915jpegΑυτό ήταν. Για 7η φορά το  ALPAMAYO PRO TrailRace γέμισε την Βορειοανατολική Πάρνηθα με ένα πολύχρωμο πλήθος από δρομείς αποφασισμένους να δοκιμαστούν στις 2 κλασικές πια, διαδρομές του.

.

 

Η παράδοση που θέλει τον αγώνα αυτό να αποτελεί μια πραγματική γιορτή του βουνού σε συνδυασμό με ένα απαιτητικό αθλητικό γεγονός κύρους τηρήθηκε με ευλάβεια. Όχι μόνο κάναμε το κέφι μας αλλά ταυτόχρονα λάβαμε τόνους θετικής ενέργειας στον χώρο.

Το έχουμε ξαναπεί .
Θα είμαστε ΕΔΩ κεφάτοι και δημιουργικοί για όσο μας στηρίζετε και μετά από αυτή την κοσμοσυρροή νιώθουμε το απόλυτα δικαιωμένοι
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας Νίκο Κωστόπουλο και Γιάννη Θεοχαρόπουλο, τους κριτές διαδρομών και τους εθελοντές  που διασκορπισμένοι  σε κάθε σημείο της διαδρομής αλλά και στο χώρο της διοργάνωσης δούλεψαν με απίστευτη ομαδικότητα.
Σε αυτή την προσπάθεια μας βοήθησαν σημαντικά πολλές εταιρείες, και επαγγελματίες τους οποίους οφείλουμε να αναφέρουμε.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
Buff που αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Resoul
The North Face που αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία VF Hellas
ΕΚΘΕΤΕΣ
Solo Energy - Ζαφείρη Καγιόπουλου
Camelbak- Μανιατόπουλος Α.Ε
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
GU, Salomon, Suunto, Ορειβατικό καταφύγιο
Φλαμπούρι
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Περιοδικό Runner
SPECIAL THANKS στους:
Ποδηλατικό Σύλλογο ΠΕΛΟΤΟΝ , Ειδικό Καθαριστήριο Outdoor Care, Ελληνικό Παραδοσιακό Catering, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την εταιρεία επικοινωνίας Adjust Lane και στους φωτογράφους Λουκά Χαψή και Elvis Drini  για την πολύτιμη βοήθεια τους στην επιτυχία και αυτής της διοργάνωσης.
Πρόθεση μας ήταν και παραμένει , η κάθε διοργάνωση που υπογράφουμε ως ALPAMAYO PRO να αποτελεί ένα κορυφαίο γεγονός που μόνο ευχάριστες αναμνήσεις θα φέρνει στον καθένα που την έζησε ως αθλητής, συνεργάτης ή απλός επισκέπτης.

Keep on RUNNING

Alpamayopro

Δείτε φωτό του αγώνα εδώ.

(0 ψήφοι, μέση τιμή 0 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας