Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
Ακυρώθηκε η κατηγορία 42χλμ. του alpamayoPRO Trail race
Πέμπτη 03/05/12 17:42

alpamayo42Ακυρώθηκε η marathon διαδρομή των 42χλμ. του alpamayoproRaceTrail, που θα γίνει στις 13/5, αλλά οι υπόλοιπες δυο, των 7 και 25χλμ. θα γίνουν κανονικά. Η ανακοίνωση του διοργανωτή έχει ως εξής: "Είναι γνωστό ότι το alpamayoPRO και ως διοργανωτής  αγώνων βάζει πολύ υψηλά στάνταρντ ποιότητας, ασφάλειας και παροχών, σε κάθε του διοργάνωση. Έτσι και φέτος. Οι διαδρομές του σχεδιάστηκαν  και μελετήθηκαν στην κάθε τους  λεπτομέρεια ώστε να αποτελούν μια ξεχωριστή δρομική εμπειρία για κάθε αθλητή.

.

Όμως, ο μικρός έως και σήμερα αριθμός  συμμετοχών  στην απαιτητική από άποψη διοργάνωσης,  αλλά και κόστους υλοποίησης, διαδρομή  των 42 Km μας αναγκάζει  να την ακυρώσουμε από τον φετινό αγώνα.  Οι άλλες  δύο διαδρομές  αυτή των των 25 και η μικρή των 7 χιλιομέτρων είναι έτοιμες από κάθε άποψη και θα πραγματοποιηθούν κανονικά την Κυριακή 13/05 .

Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στην διαδρομή των 42Κm μπορούν δηλώνοντας το έγκαιρα να μεταπηδήσουν στην  διαδρομή των 25Κm  και να τους επιστραφεί η διαφορά στην συμμετοχή ή να ακυρώσουν την συμμετοχή τους και  με διαδικασία που θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα, να τους επιστραφεί πλήρες το αντίτιμο .

Όπως έχουμε δηλώσει από παλιά “alpamayoPRO Trail race είναι ένας αγώνας που στήνεται με πολύ κέφι και θα υπάρχει όσο εσείς θα τον στηρίζετε” η συνέχιση του είναι στο χέρι σας.
Ευχαριστούμε".

Περισσότερα: www.trailrace.gr


(1 ψήφος, μέση τιμή 5.00 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας