Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
3η Αναρριχητική Συνάντηση στο Φαλακρό
Παρασκευή 27/04/12 13:55

falakroΤην 3η Αναρριχητική Συνάντηση προτίθεται να διοργανώσει τις ημερομηνίες 2/3/4/ Ιουνίου 2012,  (το 3ήμερο  του Αγίου Πνεύματος), η Λέσχη Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας στο Φαλακρό. Το βουνό προσφέρει  διαδρομές με ανάπτυγμα από 160 ως και 550  μέτρα.

.

 

Η πρόσβαση γίνετε από τις κεραίες στο πάρκιν του χιονοδρομικού και απαιτεί 30 λεπτά για τις κοντινότερες  διαδρομές. Εκτός από 2 διαδρομές με σπορ χαρακτήρα που χρειάζονται μόνο σετάκια για την επανάληψή τους, όλες οι υπόλοιπες είναι trad και χρειάζονται καρφιά, καρύδια και friends για να σκαρφαλωθούν.

Ως χώρος για κατασκήνωση ορίστηκε η τοποθεσία Κουρί η οποία μπορεί να δεχτεί αντίσκηνα και παρέχει σκιά λόγω των δέντρων που υπάρχουν. Οι διοργανωτές θα παρέχουν πόσιμο νερό, σκίτσα και πληροφορίες για τις διαδρομές στους συμμετέχοντες της συνάντησης. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φροντίσουν για τον εξοπλισμό και τη διατροφή τους. Όσοι θελήσουν να συμμετέχουν ας επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές ως τις 29 Μαΐου.

Διοργάνωση: Λ.Ο.Χ. ΚΑΒΑΛΑΣ
Πληροφορίες: Μπόσκος Απόστολος,  tηλ: 6937293486

(6 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας