Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
Έπεσε η αυλαία του The North Face Kalymnos Climbing Festival 2013
Δευτέρα 14/10/13 20:40

DL_101013_KCF_0077-2Έκλεισε χτες, Κυριακή, η αυλαία του 2ου φεστιβάλ της North Face. Σε γενικές γραμμές το φεστιβάλ κινήθηκε στα πρότυπα του περσινού, μιας και οι διαφοροποιήσεις ήταν ελάχιστες τόσο στο οργανωτικό κομμάτι όσο και σε αυτό των παρουσιάσεων.

.

Οι παρουσιάσεις είχαν δυο πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες, μια από την αποστολή αθλητών της North Face στα Buffin Island του Καναδά και η δεύτερη από τo νησί Reunion, ανατολικά της Μαδαγασκάρης. Όπως όλες οι ταινίες που παράγονται απο την εταιρεία, παρουσίαζαν μεγάλο ενδιαφέρον και τεχνική αρτιότητα, αν και η μεγάλη τους διάρκεια κούρασε μέρος του κοινού. Σε εκείνο το σημείο τη σκυτάλη παρέλαβε ο DJ της διοργάνωσης, ο οποίος κατάφερε να ξεσηκώσει το πλήθος και να κρατήσει ξύπνιους μέχρι τις πρώτες πρωΐνές ώρες, ακόμη και τους αθλητές!!!


DL_101013_KCF_0199Στο αγωνιστικό μέρος, δεν παρουσιάστηκαν μεγάλες αλλαγές απο την πρώτη μέρα. Ούτως ή άλλως, ο Άλεξ Μέγγος σφράγησε την νίκη του οπότε οι υπόλοιποι αθλητές αγωνίστηκαν για τις υπόλοιπες θέσεις. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Kilian Fischhuber και στην 3η ο μεγάλος σταρ Daniel Woods. Η αλήθεια είναι οτι ο Daniel δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, καθώς η παραμονή του στο νησί δεν αρκούσε για να εγκλιματιστεί. Στις γυναίκες, ο ανταγωνισμός ήταν πιο έντονος, μιας και όλες οι αθλήτριες ήταν σχεδόν ισάξιες. Με διαφορά στήθους την 1η θέση
κατέλαβε η Caroline Ciavaldini, την 2η η Nina Caprez και την 3η η Barbara Zangerl.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε οτι στην τελετή λήξης οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοινώσανε και επίσημα την ανανέωση του ραντεβού με το νησί της Καλύμνου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στο επόμενο τεύχος του Ανεβαίνοντας, θα υπάρχει αναλυτικό άρθρο με τα δρώμενα του φεστιβάλ, με αποκλειστικές φωτογραφίες του φωτογράφου του περιοδικού Περικλή Ρίπη.

Μείνετε συντονισμένοι.

Βάιος Καραλάιος

Για φωτό πατήστε εδώ.

(4 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας