Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
2o Kalymnos North Face Festival - 8c/8c+ o Μέγγος!
Πέμπτη 10/10/13 14:06

DL_120928_KalymnosClimbingFstival_89-2-4Μπορεί η επίσημη έναρξη του φεστιβάλ να γίνεται σε λίγες ώρες απο τώρα, στις 7  η ώρα το απόγευμα, από το πρωί όμως οι αθλητές της North Face και οι επίσημοι προσκεκλημένοι αθλητές δοκιμάζουν τις καινούριες διαδρομές που ανοίχτηκαν για το φεστιβάλ.

.

 

Το φετινό Project competition πραγματοποιείται στην περιοχή Σκάλια. Αναμφισβήτητα το φετινό πεδίο κρίνεται καταλληλότερο από το περσινό, καθώς οι συνθήκες για σκαρφάλωμα, γιά τα δεδομένα της εποχής, είναι πολύ καλές όπως και η πρόσβαση μικρότερη και σχετικά ασφαλέστερη.

Στο αγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ, στις φετινές συμμετοχες συμπεριλαμβάνονται κυρίως νέοι αθλητές, όχι τόσο τρανταχτά ονάματα αλλά σίγουρα πιο φορμαρισμένοι και δυνατοί αναρριχητές. Τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι η συμμετοχή των αμερικάνων Daniel Woods και Sasha Digiulian, καθώς και του "δικού" μας  Αλέξανδρου Μέγγου. Ο ελληνογερμανός έδειξε από το την αρχή τις διαθέσεις του καθώς σκαρφάλωσε με την δεύτερη προσπάθεια την δυσκολότερη διαδρομή του διαγωνισμού, βαθμολογίας 8c/8c+!!!

Για αναλυτικότερη περιγραφή της πρώτης μέρας,  και για πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο την επίσημη έναρξη και το διασγωνιστικό κομμάτι, μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα του Ανεβαίνοντας www.anevenontas.gr.

Βάιος Καραλάιος

(2 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας