Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
2ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ρέμβη - Ηρακλείτσας, Καβάλα
Τρίτη 09/07/13 10:11

2o__Η Λέσχη Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας, και ο Δήμος Παγγαίου διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης στην Ηρακλείτσα Καβάλας,  στις 26-28/7, σ’ έναν  από τους πλέον δημοφιλείς Αναρριχητικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας για το καλοκαίρι.

.

 

Δίπλα στη θάλασσα, όλη μέρα στη σκιά, με περισσότερες από 100 διαδρομές από 4 ως 8b, κάποιες εκ των οποίων σκαρφαλώνονται traditional και έχουν δυνατότητα και δυο σχοινιών.

Φέτος θα  υπάρχει η δυνατότητα σκαρφαλώματος και άλλων  διαδρομών σε άγνωστα σημεία του πεδίου, όπως το πέταλο και η σπηλιά της κουκουβάγιας.  Ακόμη κάτω από το πεδίο στη θάλασσα υπάρχει η δυνατότητα για deep water solo σε ορισμένα σημεία.  Οι επισκέπτες θα φιλοξενηθούν δωρεάν σε κάμπινγκ εντός του οικισμού Ν. Ηρακλείτσας, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι και περιτριγυρίζεται από παραλίες.

Στο χώρο του πεδίου θα προσφέρονται νερά και αναψυκτικά για τους παρευρισκόμενους.  Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τον εξοπλισμό σας και την καλή σας διάθεση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Τηλ: Μπόσκος Απόστολος  6937293486

(5 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας