Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
Super Highball από τον Alex Honnold
Τρίτη 17/01/12 19:32

Alex_Honnold_Flail_3Αν έχετε εύκαιρα μερικές δεκάδες crashpads, έχετε κάνει και το πρώτο βήμα για να επιχειρήσετε κάποιο Highbal σαν κι αυτό που ελευθέρωσε ο Alex Honnold στα Buttermilks κοντά στο Bishop των ΗΠΑ.

.

Το πρόβλημα ονομάζεται "Too Big to Flail", είναι χαραγμένο πάνω στο εντυπωσιακό μπλοκ Luminance Block, ένα γυαλισμένο από το νερό και τον αέρα κάθετο βράχο και η δυσκολία του φτάνει το V9(7c+).

Αλλά η ουσία δε βρίσκεται στη δυσκολία, όσο στο ύψος: 14 μέτρα, με το crux να είναι στο 7ο μέτρο και να απαιτεί εξαιρετική τεχνική footwork, πολύ δυνατά δάχτυλα και βέβαια εξαιρετική ψυχραιμία και ψυχολογία.

«Ήταν γαμημένα τρομακτικό», δήλωσε κατόπι ο Alex, κάτι που δεν είναι δύσκολο να το καταλάβουμε κι εμείς που απλώς το βλέπουμε.

Ο Wills Young, συγγραφέας του τοπικού αναρριχητικού οδηγού, χαρακτήρισε το πρόβλημα ως το πιο «σοβαρό εγχείρημα» της περιοχής.

πηγή - φωτο: bishopbouldering.blogspot.com

(3 ψήφοι, μέση τιμή 5.00 στα 5)
   Miltos Zervas   
 

Για να προσθέσετε ένα σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθει. Συνδεθείτε ή εγγραφέιτε τώρα πατώντας στην περιοχή μελών που βρίσκεται στα αριστερά της σελίδας