Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
Η Τέχνη του Βουνού - Τόμος Α'

EXOFYLLOBOOKΟ πρώτος τόμος του βιβλίου "Η Τέχνη του Βουνού" περιέχει γνώσεις, τεχνικές και τακτικές χρήσιμες στον ορεινό περιπατητή και σε αυτούς που συνοδεύουν ομάδες πεζοπόρων στα βουνά.

.

Σε ξεχωριστές ενότητες αναπτύσσονται τα κύρια γνωστικά αντικείμενα με τη συνδρομή αντίστοιχων επιστημόνων. Αναλυτικά κείμενα που συνοδεύονται από επεξηγηματικά σκίτσα μεταφέρουν στον αναγνώστη την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη γνώση για την ορεινή πεζοπορία.

Παράλληλα, παραδείγματα και αληθινές ιστορίες αντανακλούν την ιδιαίτερη άποψη των συγγραφέων, όπως αυτή έχει προκύψει από την πλούσια εμπειρία τους στα βουνά του κόσμου και την πολύχρονη ενασχόλησή τους με όλες τις βαθμίδες της ορειβατικής εκπαίδευσης.

Ο αναγνώστης θα πάρει γνώσεις και θα λύσει απορίες στα παρακάτω θέματα: ορεινό περιβάλλον, περιβαλλοντική και ορειβατική ηθική, ορειβατικός εξοπλισμός, προσανατολισμός, μετεωρολογία, διατροφή, τεχνικές και τακτικές πεζοπορίας σε ξερό έδαφος ή χιόνι-πάγο, διαμονή στην ύπαιθρο, ορειβατικά καταφύγια, συνοδεία ομάδας, κίνδυνοι στο βουνό και αντιμετώπισή τους, πρώτες βοήθειες, διάσωση τραυματία.

Ζητείστε το σε όλα τα καταστήματα ορειβατικών ειδών και τα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

ISBN: 978-960-88683-1-1

Ξεφυλλίστε το πατώντας εδώ. Δείτε το δεύτερο τόμο εδώ.

Αγοράστε το βιβλίο Η Τέχνη του Βουνού μόνο με 19,80 Ευρώ και χωρίς έξοδα αποστολής

Τα ταχυδρομικά τέλη - εκτός κόστους αντικαταβολής - περιλαμβάνονται στη προσφορά (Mόνο για αποστολές εντός Ελλάδας. Για αποστολές εκτός Ελλάδας ισχύουν ταχυδρομικά τέλη)