Εργασία στο Ανεβαίνοντας|Σύνδεση|Επικοινωνία|Όροι Χρήσης|RSSrss
Greek English
Ταξίδι
Ταξιδιωτικές εμπειρίες.
Δευτέρα 02/12/13 00:00
Mountain bike στην Ήπειρο

ΠερισσότεραΗ Ήπειρος είναι η περιοχή της Ελλάδας με το εντυπωσιακό και επιβλητικό ανάγλυφο, όπου βουνά και ποτάμια κατεξοχήν προσφέρονται για τους φανατικούς της ορεινής ποδηλασίας. Πηγαίνοντας από βορρά προς νότο, οι οροσειρές διακόπτονται από εύφορες πεδιάδες και κοιλάδες. Τα ηπειρώτικα βουνά και δάση στήνουν ένα ιδανικό σκηνικό για ποδηλατικές cross country εξορμήσεις. Ο παρθένος ορεινός όγκος της Τύμφης με τα μεγάλα απάτητα δάση, τις ορεινές λίμνες και τις άγριες ορθοπλαγιές αποτελεί ιδανική επιλογή για mountain biking σε τοπία μοναδικής ομορφιάς. .

 
Πέμπτη 28/11/13 00:00
Δασικά Χωριά της Ελλάδας

ΠερισσότεραΤα δασικά χωριά, θεμελιωμένα σε επιλεγμένες δασικές περιοχές της Ελλάδας, έχουν σαν κύριο στόχο την ανάπτυξη του οικοτουρισμού, την περιβαντολλογική εκπαίδευση και τις εναλλακτικές δραστηριότητες αναψυχής. Αν η σπάνια φυσική ομορφιά, η ανεμπόδιστη θέα που κόβει την ανάσα, η γαλήνη του τοπίου και ο καθαρός βουνίσιος αέρας είναι για σας ισχυρό κίνητρο για εναλλακτικές διακοπές, τότε τα δασικά χωριά αποτελούν μαγικό προορισμό για να μυηθείτε στις ομορφιές του βουνού και τις συγκινήσεις που απλόχερα προσφέρει η φύση.

Ελάτε να σας συστήσουμε μερικά από αυτά.

.
 
Δευτέρα 18/11/13 00:00
Top προορισμοί για rafting στην Ελλάδα!

ΠερισσότεραΓιλέκο, κράνος, κουπί στο χέρι, θέση στη βάρκα και… φύγαμε για μια μοναδική εμπειρία στα υδάτινα μονοπάτια της ελληνικής φύσης! Ιδανικό μέσο για να βρεθείτε σε μέρη μοναδικής ομορφιάς, που διαφορετικά δε θα μπορούσατε να προσεγγίσετε, το rafting αποτελεί ιδανικό συνδυασμό δράσης και επαφής με τη φύση.

.
 
Τρίτη 15/10/13 16:55
Μιτάτα - Τα ιγκλού του Ψηλορείτη

ΠερισσότεραΣτα ορεινά της Κρήτης, διάσπαρτα στις πλαγιές του Ψηλορείτη, συναντάμε τα μιτάτα∙ μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική μορφή με πανάρχαιες ρίζες, καθότι η κατασκευαστική τους μέθοδος είναι πανομοιότυπα με αυτή των μινωικών θολωτών τάφων.

.